WEEKEND

Redaktionens sommerplaner: Layoutassistenten

Sommerferien nærmer sig, og her på redaktionen glæder vi os! Nogle af os har planer om at rejse hele vejen over Atlanten og tage på eventyr, mens andre bliver herhjemme og nyder den danske sommer – og forhåbentlig også en masse sol. INs layoutassistent, Tine Guldbrandsen, er taget afsted til The Big Apple for at leve på ægte New Yorker-facon! Og eftersom det ikke er hendes første tur derover, deler hun gerne ud af nogle insidertips.

Mit bedste tip til at opleve New York er helt klart at droppe subway’en og i stedet leje en cykel eller gå rundt. Mine bedste minder fra min sidste tur var faktisk alt det, jeg stødte på, på min vej fra A til B. Tit nåede vi aldrig til B, for di vi faldt over noget andet, som vi bare måtte opleve i stedet.

Derudover er jeg rigtig glad for at vi denne gang har lejet en lejlighed frem for hotel. Det bliver sjovt at bo i en rigtig klassisk New Yorker-loft med store industrille vinduer og nøgne mustensvægge med udsigt til den smukke skyline. Så kan man virkelig mærke byen hele døgnet rundt. Desuden har vores udlejer lovet at give os en lille guidet tur i området, hvilket jo er en kæmpe gave.

AOP

New York. AOP

I modsætning til min sidste rejse til NY har jeg denne gang mine børn med. Derfor forventer jeg denne gang, at vi vil bruge mere tid på at nyde hverdagen i vores lokale miljø. Vores lejlighed ligger midt i Williamsburg i Brooklyn, som er et vildt lækkert kulturelt område med gourmet-restauranter, de smukkeste vintage butikker og up-and-comming design forretninger på alle hjørner. Derudover er der mange hyggelige parker, og det ligger lige ned til vandet, så man behøver ikke at fare rundt til alverdens seværdigheder for at opleve noget.

LÆS OGSÅ: INsiders guide til Shanghai

Det, jeg glæder mig alle mest til ved rejsen, er først og fremmest, at vi har en hel måned. Det bedste ved at rejse er helt klart, at man har tid til at koble helt fra og nyde det, samt virkelig komme ind under huden på kulturen og de mennesker, som lever i det område, man besøger. Og det når man bare ikke rigtig på en uge.

AOP

Williamsburg. AOP

Derudover glæder jeg mig helt vildt til at dele oplevelsen med min mand. Han er fotograf, og jeg ved at han vil elske alt det liv og de smukke maleriske scener, som New York med sikkerhed leverer, hver gang man besøger byen. Det bliver virkelig dejligt at være sammen som familie og få en oplevelse med i baggagen, som vi vil huske i mange, mange år.

LÆS OGSÅ: Beachlife: De bedste cremer og tips under solen