WEEKEND

Redaktionens sommerplaner: Modeassistenten

Sommerferien nærmer sig, og her på redaktionen glæder vi os! Nogle af os har planer om at rejse hele vejen over Atlanten og tage på eventyr, mens andre bliver herhjemme og nyder den danske sommer – og forhåbentlig også en masse sol. Læs her om IN's nye modeassistent, Maria Hansteds, ferieplaner.

Siden jeg var syv år gammel, har jeg tilbragt 13 af mine sommerferier i Sydfrankrig. Hver gang har det været på en campingplads i en mobilhome, og de sidste seks år har det været på en bestemt campingplads, Mar Estang i byen Canet-en-Roussillon. Det er en fantastisk måde at bo på. Man kan være en del af det fællesskab, men samtidig have et privat område, hvor man kan trække sig tilbage og føle sig hjemme.

LÆS OGSÅ: INsiders guide til Paris

Der er nogle bestemte ting, vi altid gør, når vi er dernede. Vi tager altid på marked. Duftene fra de hjemmelavede sæber, og de forskellige franske specialiteter er fantastiske! Det er fascinerende at se den store variation af mennesker fra ung til gammel og fra indfødt til turist. 

AOP

AOP

En helt utrolig smuk oplevelse, som man ikke bør snyde sig selv for, er en køretur til den spansk/franske grænseby Andorra. Det er selve køreturen, der er noget for sig, idet det ligger højt oppe i bjergene. Faktisk så højt, at man på et tidspunkt kører op over skyerne og kigger ned på dem. Når man er fremme ved byen, kan man glæde sig til de mange toldfrie smykkebutikker.

Jeg holder også meget af at besøge den hyggelige og romantiske borg Carcassonne. Med sin middelalderbebyggelse, dobbelte bymure og gamle historier er det et spændende sted at besøge. Spis en dejlig frokost på en af de små hyggelige restauranter, kig indenfor i de små butikker, bliv der indtil mørkes frembrud og oplev byen i de små gadelygters skær. Der hører også en smuk katedral til borgen, som bestemt også er et besøg værd.

AOP

AOP

Vi skal i år også et smut til Collioure, en charmerende og hyggelig by, som er yderst velegnet til en gåtur og en is. Der skal vi også se byens kirke Notre-Dame-des-Anges. Selve turen derhen er også ret fantastisk. Man kører det meste af vejen i bjergene langs middelhavet. 

LÆS OGSÅ: Sommerens bedste jordbærkage

Jeg ser allermest frem til at nyde roen og at tage dagen, som den kommer. At mærke varmen på ens hud, når man ligger ved stranden og at kunne nyde de varme aftener uden jakke! Og så glæder jeg mig til gensynsglæden ved at se det hele endnu engang, jeg tror aldrig, jeg får nok af Frankrig og af at høre ordet 'bonjour'.