WEEKEND

Redaktionens sommerplaner: Redaktionssekretæren

Sommerferien nærmer sig, og her på redaktionen glæder vi os! Nogle af os har planer om at rejse hele vejen over Atlanten og tage på eventyr, mens andre bliver herhjemme og nyder den danske sommer – og forhåbentlig også en masse sol. Denne gang kan du læse om vores redaktionssekretær Stine Troenses planer om morgenkaffe i solen og sommerhushygge.

I år bliver vi, min lille datter, kæreste og jeg, hjemme i Danmark. Vi satser nemlig på varmt og sommerligt vejr, så vi kan gøre alt det, vi forbinder med sommerferie og afslapning: tage på stranden, spise is og fisk på havnen, nyde morgenkaffen i solen samt grille og drikke vin i de lyse, milde aftener.

AOP

Vejby strand. AOP

I år lejer vi en bil, så vi kan køre til strandene nord for København, hvis storbyen og vores lejlighed skulle blive for trang. Vi kører gerne til Vejby Strand, hvor vi kender flere, der er i sommerhus eller, hvis det skal være en kortere tur, til Amager Strandpark i København.

Kamille, min datter, elsker at servere hjemmelavede sandkager pyntet med tang og muslinger og rende rundt med numsen bar. Og hele året længes jeg selv efter duften og fornemmelsen af solvarm hud, solcreme og saltvand – og ikke at skulle andet end at slappe af og få lidt kulør på kinder og krop.

AOP

Amager Strandpark. AOP

Vi glæder os også til at besøge min storesøster og hendes familie i deres sommerhus tæt ved Juelsminde i Østjylland. De har tre børn, så min datter har masser af legekammerater. Det betyder, at jeg får mulighed for at læse nogle af de mange romaner, jeg har samlet sammen hele året – og forhåbentlig svømme nogle kilometer i havet.

LÆS OGSÅ: INsiders guide til Stockholm

Sommerhuset ligger ved den skønneste strand, hvor der er plads til at udfolde sig. Min søster og svoger går meget op i mad og god vin, så jeg ser også frem til masser af skønne smagsoplevelser og hyggelige timer, hvor vi kan indhente lidt af den tid, vi ikke har sammen i årets løb.

Det, jeg ser mest frem til i år, er en sommerferie, hvor vi kan være spontane og gøre, hvad vi vil. Også hvis det står ned i stænger!