WEEKEND

Så stor er aldersforskellen på 26 kendte par

Flere og flere celebrity-par bekræfter efterhånden udsagnet om, at kærlighed ingen alder har. En stor aldersforskel er i hvert fald ikke noget, der skræmmer alverdens celebrities i jagten efter den eneste ene. Vi har her samlet 26 celebrity-par, som trods en stor aldersforskel har ladet kærligheden blomstre.

Kærlighed har ingen alder i Hollywood, hvor mange par finder sammen uanset aldersforskelle. Disse beundringsværdige par sætter et naturligt fokus på alder, generationer og på hvor stor en rolle, alder spiller i dag. Skal vi lade os definere af vores alder, eller kan vi have forhold på trods af store aldersforskelle? 

''Kærlighed har ingen alder'', er der jo nogle, der siger og det må jo i og for sig også have noget på sig. I hvert fald ser en aldersforskel på 10+, 20+, og sågar, i nogle tilfælde, 30+ år ikke ud til at skræmme kendisserne. 

Det er både par med mange år på bagen og helt nyetablerede romancer med en opsigtsvækkende aldersforskel, der bliver spottet, hånd i hånd, i storbyernes gader og på de sociale medier i øjeblikket. 

Læs også: 10 kendtes allerførste røde løber

Om end, vi så kan sætte os ind i, hvad det er, der har skabt amoriner i luften mellem to personer, der er så langt fra hinanden rent alders - og livsmæssigt, så må vi jo bare erkende, at kærligheden er en smuk og beundringsværdi ting lige gyldig, hvem den rammer - og i hvilken alder. 

Vi har samlet en masse af de celebrity-par til dig, som, trods markante aldersforskelle, har ladet kærligheden blomstre, blevet gift eller endda har fået børn sammen. 

26 kendte par med stor aldersforskel

Megan Fox og Brian Austin Green - 13 år

Megan Fox og Brian Austin Green blev gift på Hawaii i 2010. På daværende tidspunkt var Megan Fox 24 år gammel, hvor Brian Austin Green var 37 år – altså 13 år ældre.

Parret blev skilt efter 10 års ægteskab i 2020.

Ian Sommerhalder og Nikki Reed - 10 år

Man kunne have lyst til at kalde Ian Sommerhalder og Nikki Reed for vampyrparret, da de har medvirket i henholdsvis ’Vampire Diaries’ og ’Twilight’. Og man ligger tilsyneladende heller ikke mærke til den 10-årige aldersforskel, der er på det smukke par.

Parret blev gift i maj 2015, hvor Nikki Reed var 27 år og Ian Sommerhalder var 37 år.

Matthew McConaughey og Camila Alves - 12 år

Matthew McConaughey giftede sig i 2011 med den smukke brasilianske model Camila Alves, hvor den 29-årige Alves sagde ja til den 12 år ældre McConaughey.

Parret har i dag tre børn.

Donald Trump og Melania Trump - 24 år

Donald Trump var 58 år, da han giftede sig med den dengang 34-årige tidligere model. Aldersforskellen på det meget omtalte par, er altså intet mindre end 24 år.

Blake Lively og Ryan Renolds - 11 år

Kærligheden, der opstod via en film. Blake Lively og Ryan Renolds kærlighed blomsterede, da de begge medvirkede i filmen ’The Green Lantern’ i 2011.

Året efter blev parret gift, hvor aldersforskellen på 11 år ikke er noget, som nogen lægger mærke til.

Parret har i dag tre børn.

Harrison Ford og Calista Flockhart - 22 år

Harrison Ford, der havde været gift 2 gange før, giftede sig i 2010 med den 22 år yngre Calista Flockheart.

Parret har sammen sønnen Liam. 

Beyonce og Jay Z - 12 år

De har været et af Amerikas største powercouples i to årtier. Parret mødtes, da Beyoncé var 18 år, og de har siden holdt sammen i tykt og tyndt.

Efter den famøse elevatorvideo gik rygterne på utroskab, indtil Jay-Z i 2017 bekræftede dem. Men parret har ladet fortid være fortid og er stadig ”crazy in love”. Sammen har de tre børn.

Læs også: Big Little Lies-skaber står bag ny stjernespækket serie med Nicole Kidman i hovedrollen

Olivier Sarkozy og Mary-Kate Olsen - 17 år

I 2015 sagde Mary-Kate Olsen ja til den 17 år ældre Olivier Sarkozy.

Forholdet sluttede dog i 2021, hvor parret blev skilt efter 6 års ægteskab.

Bruce Willis og Emma Heming - 23 år

Bruce Willis, der før har været gift med Demi Moore, sagde endnu engang ja, da han i 2009 blev gift med den 23 år yngre Emma Heming.

Bruce willis var dengang 54 år, hvor Emma Heming således var 31.

Parret har to børn sammen i dag.

Emmanuel Macron og Brigitte Trogneux - 24 år

Mange har oplevet at have et crush på deres lærer. Men hvor de fleste blot holder dette for sig selv, faldt den franske præsident så pladask for sin dengang-drama lærer, at han giftede sig med hende i 2007. 

Brigitte Trogneux blev således præsidentfrue i en alder af 54 år, hvor præsidenten var 30.

Ellen DeGeneres og Portia De Rossi - 15 år

Den amerikanske skuespillerinde Portia De Rossi knuste mange hjerter, da hun i 2005 før første gang indtog den røde løber med talkshowværten Ellen Degeneres under armen.

Parret blev gift i 2008, og de ser lige så nyforelskede ud i dag, som de gjorde for 15 år siden.

Læs også: Her er de 10 bedste LGBTQ+ film, du kan streame lige nu

Eddie Murphy og Paige Butcher - 18 år

Komikeren Eddie Murphy mødte i 2012 den 18 år yngre australske model Paige Butcher. Aldersforskellen så de hurtigt bort fra, hvorfor parret har været sammen lige siden.

Rosie Huntington-Whiteley og Jason Statham - 20 år

Supermodellen Rosie Huntington-Whiteley og skuespilleren Jason Statham blev forældre til en søn i juni 2017 og har dannet par siden 2010, hvor aldersforskellen på 20 år altså ingen betydning har for det smukke par.

Kris Jenner og Corey Gamble - 25 år

Kardashian-familiens forhold har ofte været i offentlighedens søgelys, og overhovedet for familien Kris Jenners forhold er ingen undtagelse.

Hun har siden 2014 dannet par med den 25 år yngre Corey Gamble.

Priyanka Chopra og Nick Jonas - 10 år

Den unge sangfugl faldt pladask for den 10 år ældre talentfulde skuespillerinde til Vanity Fairs Oscar efterfest i 2017.

Amor ramte åbenbart plet med det samme, for ved samme lejlighed gik han på knæ foran Priyanka og resten af gæsterne og sagde: ”Du findes! Hvor har du været hele mit liv?” Parret blev gift året efter.

Lisa Bonet og Jason Momoa - 12 år

Nogle kærlighedshistorier står bare skrevet i stjernerne, længe før de udfolder sig. Da Jason Momoa som teenager så Lisa Bonet i ”The Cosby Show”, var det kærlighed ved første blik, og han svor, at han ville gifte sig med hende.

Da parret - med en aldersforskel på 12 år - endelig mødtes i 2005, beskrev Momoa det som ”at have fyrværkeri indeni” i et interview i The Katie Couric Show. 

Læs også: 5 trin til et godt parforhold

Hugh Jackman og Deborra-Lee Furness - 13 år

I 1995 under indspilningerne til den australske tv-serie "Corelli" faldt Hugh Jackman for den 13 år ældre Deborra-Lee.

Som taget ud af en romcom vidste de, at det skulle være dem, så knap et år senere blev de gift. Sammen har de to børn, og kærligheden mellem dem er blot vokset med årene.

Sara Bro og Lasse Lund - 15 år

Tv- og radioværten Sara Bro faldt for den 15 år yngre Lasse Lund, som også arbejder i mediebranchen.

Parret, der stod frem som kærester første gang i 2017, er siden blevet forlovet, efter Sara friede på en ferie til Costa Rica tidligere på året.

George Clooney og Amal Clooney - 17 år

Mr. Clooney havde ry for at være lidt af en storcharmør i Hollywood – lige indtil den 17 år yngrer menneskerettighedsadvokaten Amal Alamuddin (nu Clooney) trådte ind ad hans dør.

Han jagtede hende i flere måneder, inden hun gav efter. Parret er siden blevet gift og fik i 2017 tvillinger.

Heidi Klum og Tom Kaulitz - 17 år

Havde nogen fortalt os, dengang i 00’erne, at Tokio Hotel-medlem Tom Kaulitz, der dengang rockede dreads og baggy tøj, en dag ville blive gift med en af verdens største supermodeller, havde vi nok ikke troet det.

Ikke desto mindre, så blev parret trods en aldersforskel på 17 år gift i 2019.

Remee og Mathilde Gøhler - 18 år

Den danske hitmager faldt i 2014 for den 18 år yngrer nordjyske model, og fire måneder senere ventede de sig datteren Kenya. Parret er siden blevet forlovet, men har ikke travlt med at få afviklet brylluppet.

Læs også: 5 chokerende afsløringer fra Britney Spears' høring

Casper Christensen og Isabel Friis-Mikkelsen - 18 år

Klovn-stjernen forelskede sig i 2011 i sin 18 år yngrer assistent Isabel Friis-Mikkelsen. Parret blev gift i 2014 og har siden fået to sønner sammen. Casper Christensen har i forvejen to børn med ekskonen Anette Toftgård.

Catherine Zeta-Jones og Michael Douglas - 25 år

Skuespillerparret med en aldersforskel på 25 år mødte hinanden I 1998 og blev gift i 2000 – samme år som deres første barn kom til verden. I 2013 tog parret en tænkepause, men de fandt hurtigt ud af, at de ikke kunne undvære hinanden.

Lasse Rimmer og Line Hoffmeyer - 20 år

Der var sød musik, da komiker og tv-vært Lasse Rimmer i 2015 mødte den 20 år yngrer engelskstuderende Line Hoffmeyer, der ved siden af studiet deler ud af sit liv på sin blog og til sine 40.000 instagram følgere. Parret fortalte for nyligt om deres beslutning om at begynde i fertilitetsbehandling.

Stephen Fry og Elliot Spencer - 30 år

Den britiske komiker og skuespiller Stephen Fry giftede sig i 2015 med komikerkollegaen Elliot Spencer. På daværende tidspunkt var Fry 57, mens Spencer var 27.

Parret er meget private og kommenterer aldrig på deres forhold offentligt.

Sarah Paulson og Holland Taylor - 32 år

De talentfulde skuespillerinder begyndte at date i 2015 og har været sammen siden. Aldersforskellen på 32 år, mener de er en af forholdets forcer, da de har en større påskønnelse af den tid, de har sammen, og de små irriterende hverdagsproblemer bliver ligegyldige.

Læs også: Derfor er Pride (stadig) en nødvendighed