WEEKEND

Sine Gerstenberg | De 4 bedste bøger

IN bad PR-chef for L’Oréal, Sine Gerstenberg, om at anbefale 4 af hendes favoritbøger. Læs her, hvilke bøger, du bør læse denne vinter.

Sine Gerstenberg ved alt om makeup, cremer og parfumer som PR-chef for L’Oréal i Norden. Og så har hun en kandidatgrad i litteraturvidenskab fra Københavns Universitet. IN har bedt hende anbefale fire bøger. 

LÆS OGSÅ: Ugens drømmekøb | Coffeetable Books
 

DEN BEDSTE

Jeg vender altid tilbage til ‘Den store Gatsby’ af F. Scott Fitzgerald. Den er øm og distanceret, kølig og kantet – og har en drømmende melankoli, der er fuldstændig uafrystelig. Fitzgerald kendte til sin samtids smertelige kedsomhed og beskriver med lige dele kærlighed og kynisme et liv, der på den ene side rummer en overflod af muligheder, men som samtidig føles fortabt.

Køb den online HER

EN SPÆNDENDE

Brett Easton Ellis’ ‘American Psycho’ er en klassiker, der helst skal læses i ét hug – meget gerne i en flyver på vej til New York. Min bacheloropgave på litteraturvidenskab var en sammenlignende analyse af Søren Kierkegaards ‘Enten – Eller’ og ‘American Psycho’. I den forbindelse nåede jeg at gennemlæse romanen fire gange, og til sidst flyttede Patrick Bateman ikke bare ind i min vågne bevidsthed, men også ind i mine drømme.

Køb den online HER

DEN NÆSTE

I nogen tid har ‘Om at spise dyr’ af Jonathan Safran Foer ligget på mit natbord. Jeg blev selv vegetar for et år siden, og jeg er overbevist om, at det er de små skridt, der medfører de store omvæltninger. Sjovt nok kan det provokere andre enormt, når man siger nej tak til flæskestegen, så jeg tænker, Mr. Foer kan give mig lidt ekstra ammunition til diskussionen.

Køb den HER
 

DEN BIOGRAFISKE

DEN BIOGRAFISKE

The truth will set you free. But first, it will piss you off. Ordene er Gloria Steinems, og hun er ikke bare en provokatør, men en ægte humanist, feminist og ekvilibrist. Jeg læste for nylig hendes forbilledligt velskrevne erindringsbog ‘My Life on the Road’, der giver et tankevækkende indblik i de paradokser og intriger, ligestillingskampen i USA har været opfyldt af.

Køb den online HER 

Læs mere om: