WEEKEND

Skuespiller, skodesigner og arkitekt | Dem kommer vi til at snakke om

Her er en skuespiller, skodesigner og arkitekt, du skal holde øje med - for dem kommer vi helt sikkert til at snakke om.

Camille Tanoh

Han entrerede modebranchen som model som 17-årig og arbejdede efterfølgende som pr-assistent for Paul Smith, senere Balenciaga og senest for skodesigneren Pierre Hardy.

Pierre Hardy er nu Camille Tanohs mentor, for den nu 26-årige pariser er selv begyndt at designe sko. Især hans hvide ‘The Proper’-sneaker kunne godt gå hen og give konkurrence til fx Common Projects’ ‘Achilles’-model.

LÆS OGSÅ: BØGER | Den bedste efterårslæsning til dig

Caroline Sillesen

Hun er selv formet af kunsten og arkitekturen, og nu er det lige præcis dét, hun beriger verden med. Hun er uddannet arkitekt ved Det Kongelige Danske Kunstakademi, og via sin hjemmeside carolinesillesen.dk sælger hun grafiske kunstværker, hun selv laver.

Og så har hun en inspirerende Instagram-profil under navnet @carolinesillesen. IN anbefaler, at du lige tjekker den ud.

Julie Grundtvig Wester

Anden sæson af DR-dramaet ‘Bedrag’ ruller hen over de danske tv-skærme i efteråret, og her spiller Julie Grundtvig Wester bilmekanikeren Nickys (Esben Smed) kæreste.

– De arbejder på, at der kommer en trejde sæson, men nu må vi se, siger hun.

Uanset hvad er IN sikre på, at vi kommer til at se mere til den 25-årige skuespiller, der i hvert fald gjorde det rigtig godt i første sæson af ‘Bedrag’.

LÆS OGSÅ: KULTUR | Solange udgiver mesterligt album og to andre kulturtips til dig

Læs mere om: