WEEKEND

Sneengle: Her er alt, vi ved om DR’s nye søndagsdrama

I en co-produktion mellem DR og svenske SVT fortælles historien om, hvordan et lille barn pludselig forsvinder. Men hvem kan bedst dømme dine handlinger? Dig selv, samfundet, politiet eller din mor? Her er alt, vi ved om DR's nye søndagsdrama 'Sneengle'.

Serien ’Sneengle’ tager dig med ind i den forfærdelige virkelighed, som et forældrepar oplever, da deres fem uger gamle baby pludselig forsvinder en iskold morgen juleaftensdag.

Dette bliver startskuddet på en historie, der trin for trin viser det hændelsesforløb, der leder op til barnets pludselige forsvinden.

Manuskriptforfatter Mette Heenos, som også står bag DRs kommende dramserie ’Carmen Curlers’, fortæller, at serien er en medrivende karakterdrevet thriller, som også dykker ned i dybe essentielle forhold omkring dét at være forælder.

Læs også: Flere kendte efter mobning på sociale medier: Nu skal det stoppe

Disse skuespillere medvirker i ’Sneengle’

I hovedrollerne som forældreparret er Josefin Asplund, der er kendt fra ’Vikings’, og Ardalan Esmaili, der er kendt fra ’Gråzone’.

I søgen efter sandheden på barnets pludselige og uforklarlige forsvinden, er også sygeplejersken Maria, som spilles af Maria Rossing, der blandt andet er kendt fra ’Bedrag’. Hun har dedikeret sit liv til at hjælpe børn, der har det svært, og har i den forbindelse Jenni og Salle i kikkerten.

Det samme har politikvinden Alice, som spilles af Eva Melander, der kendt fra ’Grænse’. Hun tilsidesætter sin egen familie i søgen efter sandheden, samt hvad der sker i Jenni og Salles familie.

I andre roller ses blandt andre Amanda Collin, Johanne Louise Schmidt og Niklas Herskind.

Læs også: 5 skuffende filmatiseringer af bøger

 ’Sneengle’ er en miniserie på seks afsnit af 60 minitter og har premiere den 4. april kl 20.00 på DR1 og DRTV.

Se traileren til serien her

Læs mere om: