WEEKEND

Sofie Linde: Musik jeg elsker

Tv-vært og forfatter til bestselleren ‘Fårking gravid’ er igen med, når TV 2 overtager ‘X Factor’, og musikken har også en stor plads hos Sofie Linde. Her anbefaler hun fire favoritnumre.

Sofie Linde anbefaler 4 favoritnumre  

Alicia Bridges - I Love The Nightlife

Det er mit ultimative yndlingsnummer. Enhver fed aften i byen skal starte med Alicia og verdens længste intro. Det er så fedt, altså. Alicia synger om at slå hjernen fra og hellige sig en gedigen bytur med boogie på diskoteket. Og ærligt, der er da ikke noget federe end nogle gange at glemme alt og give sig hen til dansegulvet.

Janis Joplin - Cry Baby

Legendarisk nummer af en legendarisk sangerinde. Måske en af de største stemmer nogensinde. Hun gik bort alt for tidligt og gik i graven med en hjerteskærende historie i rygsækken. Hver gang jeg er vred, smækker jeg Janis på anlægget og skråler med. Jeg kan ikke synge i nærheden af hendes register, men jeg lader, som om jeg kan. Det er næsten terapi.

Yvonne Elliman - If I Can't Have You

Jeg har et kæmpe hjerte for diskomusik. Jeg holder uendeligt meget af de hoppende bevægelser, man får lyst til at lave, når diskoen rammer højttaleren med alt, hvad det indebærer af print og farver, svaj i buksen, løse hofter og grease i håret. ‘Saturday Night Fever’ er den bedste dansefilm, og det her er et af de bedste numre fra filmens soundtrack.

France Gall Poupée - De Cire, Poupée De Son

Jeg har altid drømt om at kunne tale fransk. Desværre var det ikke en mulighed på min folkeskole, men siden jeg gik i 9. klasse, er jeg med jævne mellemrum vendt tilbage til legendariske France Gall. Og når hun er på anlægget, skråler jeg med på mit ‘skralde-fransk’ og drømmer mig til Paris’ snørklede gader.

LÆS OGSÅ: Kan kvinder være lige så sjove som mænd? 

Læs mere om: