WEEKEND

Stjernefotografen Annie Leibovitz udstiller portrætter af kvinder

Annie Leibovitz kommer rundt i 10 forskellige storbyer verden over med hendes udstilling Women: New Portraits. Læs her, om udstillingen kommer til en by, du skal besøge.

Meryl Streep. Dronning Elizabeth II af Storbritannien. Caitlyn Jenner. Hillary Clinton. Amy Winehouse. Michelle Obama.

Stjernefotografen Annie Leibovitz har i løbet af sin karriere fotograferet nogle af verdens mest indflydelsesrige, smukke, kendte og inspirerende kvinder.

LÆS OGSÅ: FORÅR | Her skal du se kirsebærtræerne blomstre

Derfor besluttede hun for 17 år siden at samle disse billeder i en fotobog, men projektet blev aldrig til noget, og siden er hun kommet helt væk fra ideen om bogen.

Men nu har hun i samarbejde med velhaverbanken UBS besluttet sig for at udstille sine portrætter af verdens kvinder i en udstilling, der skal rejse rundt til 10 byer på et år.

Women: New Portraits, som udstillingen hedder, kommer til Singapore, Hong Kong, Mexico, Istanbul, Frankfurt, New York og Zürich og har allerede besøgt London, Tokyo og San Francisco. Du kan læse mere om, hvornår udstillingen rammer de forskellige byer HER.

Har du derimod ikke planlagt en rejse til nogen af disse byer, har IN samlet et lille galleri med billeder fra udstillingen Women: New Portraits herunder.

Annie Leibovitz

LÆS OGSÅ: Stjernernes yndlingsfotograf udstiller i København 

Læs mere om: