WEEKEND

Svækket parforhold? Her får du parterapeut Amanda Lagonis bedste råd

Er dit forhold presset for tiden? Og har du brug for konkrete redskaber og råd? Parterapeut Amanda Lagonis nye bog er landet på hylderne, og her er tre grunde til, hvorfor du skal læse bogen grundigt igennem.

Parterapeut Amanda Lagonis nye bog ’At elske er ikke en følelse’ er en håndbog med konkrete og terapeutiske redskaber, som du og din partner kan bruge, for at komme endnu tættere på hinanden og dermed styrke jeres parforhold.

Bogens øvelser og terapeutiske redskaber kan både anvendes sammen eller hver for sig, hvor målet er at sørge for at to, der elsker hinanden, ikke oplever et brud eller den afstand, der kan opstå i hverdagen.

Amanda sætter også fokus på nutidens parforhold og giver læseren en god mulighed for, at opbygge et parforhold, hvor de involverede er ligeværdige og gode til at kommunikere. 

Læs også: Derfor skal alle vide, hvad tuberøse bryster er

Hvis du har lyst til, at lære mere om dig selv og dit parforhold, så har vi her samlet tre gode grunde til, hvorfor bogen ’At elske er ikke en følelse’ er en investering værd.

Amanda Lagonis tre råd til at styrke parforholdet

1. Sexmusklen

Det lyder umiddelbart skørt, men Amanda Lagoni insiterer på at den findes. Sexmusklen er dog ikke en fysisk muskel, men handler faktisk om sexlivet. For jo mere man træner sexmusklen, jo kraftigere bliver den. Lader man derimod være med at træne den, kan den blive meget lille. En stærk sexmuskel kræver derfor træning.

Så vil du gerne igang med træningen, kan Amandas bog være startskuddet.

2. Hvad har du lyst til?

Vi er som mennekser rigtig gode til at udtrykke, hvad vi ikke har lyst til. Og det er også rigtig godt, ifølge Amanda Lagoni. Men det er endnu mere vigtigt, at kunne sætte ord på det, vi faktisk har lyst til. Både over for os selv, men også for vores partner.

Det handler derfor om, at lære at sætte fokus på dét, du har lyst til, frem for det, du ikke har lyst til. Har du ikke lyst til at have sex med din partner, kan du sige ”Jeg har bare lyst til at ligge tæt sammen” i stedet for ”Jeg har ikke lyst til sex”.

Har du svært ved dette, kan Amandas håndbog således være din guide.

3. Hvordan fastholder vi lysten?

Mennesket vil som oftest gerne have god sex og inspirerende samtaler, føle sig elsket og mærke lidenskaben. Men det kan tit være svært, når hverdagens travle rammer pludselig banker på døren. Mennesket er selvfølglig skabt til at elske, men det betyder ikke, at vi ikke skal lære det først.

Har du lyst til at lære mere om, hvordan du fastholder forbindelsen, lysten og nysgerrigheden i det varige parforhold? Så lad Amanda guide dig i ’At elske er ikke en følelse’.

Læs også: Åsa Linderborg: Det var ikke sex jeg længtes efter, det var hud

Amanda Lagonis bog kommer således både ind på, hvorfor handling og kommunikation er så vigtigt i et parforhold, og hvorfor man skal lære sin partners kærlighedssprog at kende, og handle derefter. 

Du kan bestille en signeret udgave af bogen via Amanda Lagonis hjemmeside eller købe den online HER

Du kan også høre den som lydbog HER

 

Læs mere om: