WEEKEND

Tag med til de her 3 events under Copenhagen Pride

Se, hvilke 3 events under Copenhagen Pride, du ikke må gå glip af. Det mangfoldige program byder nemlig på langt mere end det opsigtsvækkende og festlige optog gennem Københavns gader.

Copenhagen Pride er langt mere end regnbueflag i optog gennem byens gader. Ugen igennem afholdes en lang række arrangementer og events med foredrag, debatter, shows og koncerter med mangfoldighed og menneskerettigheder som omdrejningspunkt. Hver aften indtil den 19. august vil der være gratis koncerter og shows på Pride Stage på Rådhuspladsen, der under Copenhagen Pride bliver omdannet til Pride Square. Her kan du i løbet af dagen også få stillet sulten i madboderne, deltage i sjove og informative aktiviteter og shoppe.

Den store Pride Parade forgår traditionen tro lørdag, hvor Master Fatman vil varme op bag dj-pulten foran Frederiksberg Rådhus inden, at den store officielle parade starter kl. 13 med rute gennem Frederiksberg Alle og Vesterbrogade for til sidst at ankomme til Rådhuspladsen kl. 15.

3 events under Copenhagen Pride

Udover det store paradeoptog, så giver vi dig her events ting, som du også kan opleve under dette års Pride.

PRIDE WALKING TOUR

Tag med på en queer-gåtur gennem Københavns gader, og hør om den danske LGBTQ-historie, og om hvorfor vores hovedstad er blevet til en af de mest mangfoldige og LGBTQ-venlige byer i verden. Undervejs vil barer og særlige steder, der har haft betydning for miljøet, blive udpeget og fortalt om. Turen forgår på engelsk og koster 50 kr. at deltage i.

Pride Walking Tour forgår den 16., 17. og 18. august kl. 17.00-18.30 med afgang fra rådhustrappen foran Københavns Rådhus. Se efter regnbueparaplyen.

LÆS OGSÅ: 6 kendte kvinder om livet uden børn

DRAG NIGHT

Kreativiteten får frit spil, når dette års ’Drag Night’ afholdes på Pride Stage på Rådhuspladsen. Årets tema er 80’er ladies, så mon ikke Alexis fra tv-serien ’Dollars’ og Grace Jones kommer til at være store inspirationskilder for aftenens drag queens, når de skal vise deres bedste sider og trin frem under det store show.

Drag Night afholdes fredag den 18. august kl. 19-23 på Pride Stage på Rådhuspladsen

GADEFEST I STUDIETRÆDE

Når den store Pride Parade sættes i gang fra Frederiksberg Rådhus, bliver Studiestræde omdannet til en stor gadefest med scener og shows. Gadens egne barer og madsteder søger dagen igennem for siddepladser og udskænkninger af forskellig art, så festen kan holdes i gang.

Gadefest i Studiestræde afholdes lørdag den 19. august fra kl. 18-23.

Forkæl dig selv med et abonnement på IN og få en eksklusiv gave - KØB HER

Læs mere om: