Annonce
WEEKEND

Time out: Sådan får du mest ud af din fridag

En dag ude af byen kan føles som en ferie, og du behøver ikke køre langt for at komme helt ned i gear. Nordsjælland byder på smuk natur, museer og lækre frokoststeder. Vi tager dig med på et roadtrip i det grønne i den nye Kia XCeed Plug-in Hybrid.

 
En dag ude af byen kan føles som en ferie, og du behøver ikke køre langt for at komme helt ned i gear. Nordsjælland byder på smuk natur, museer, lækre frokoststeder og ikke mindst plads til bare at nyde sommeren. Vi tager dig med på et roadtrip ude af byen i den nye Kia XCeed Plug-in Hybrid, der bringer dig stilsikkert og behageligt rundt i sommerlandet. 
 
DET SKAL DU SE
På en varm, dansk sommerdag, er der intet der slår en tur ud i det danske sommerland. I Kia XCeed kommer du ikke blot fra by til land; du kører sikkert og komfortabelt og tilmed, hvis vejret er ekstra varmt, behageligt afkølet med ventilation i sæderne. Sæt GPS’en mod Rågeleje Strand, og start dagen med en tur i vandet. Herefter skal du sætte kurs mod Rudolf Tegners Museum og Statuepark ved Dronning Mølle, hvor de imposante skulpturer både inde og ude står klar til at slå benene væk under dig. Når du bliver frokostsulten skal du en tur til idylliske Hornbækhus, der serverer traditionelt dansk smørrebrød med et moderne tvist.... Og mon ikke der bliver plads til en sidste badetur på Hornbæk strand inden du vender retur mod byen?
 
 
BESØG OGSÅ ...
Det vrimler med gårdbutikker og vejboder mellem Hornbæk, Dronningmølle og Rågeleje, og mangler du en snack til turen er det oplagt at holde ind til siden og købe friske danske jordbær, hindbær og ærter med til turen. Er du til pluk selv, skal du køre til Rokkedyssegård i Vejby, der kan pryde sig af at have Nordsjællands måske bedste jordbær. Apropos pluk-selv, skal du også holde øje med skilte ved de gratis pluk-selv marker, der findes spredt ud over det nordsjællandske landskab. For hvad er finere at komme hjem med fra en dag på landet, end en stor, ukurrant buket markblomster som souvenir?
 
KIA XCEED PLUG-IN HYBRID
Kia XCeed Plug-in Hybrid er den perfekte bil til et sommerroadtrip. Uanset om I er to veninder eller hele familien på tur, er der rum til alle og rigeligt plads i bagagerummet til både strandtasker og skiftetøj. Det smarte er bilens hybridfunktion, der tillader, at I kan køre lydløst på el gennem den landlige idyl på de kortere ture mellem jeres stop, og lade hybridmotoren tage over på de længere stræk. Der er desuden ikke sparet på hverken udstyr eller sikkerhed i bilen: den smarte ‘lane assist’ sørger for, at I holder jer på rette side af vejen, også selvom roadtrip-soundtracket fra Apple Car Play-funktionen giver lyst til at danse med. Og på de varme sommerdage er det en drøm at sætte sig i afkølede, ventilede sæder.
 
Ahhh.. Så hvornår skal I afsted? 
 

Kia x IN: Time out: Sådan får du mest ud af din fridag

 
XCeed Plug-in Hybrid-forbrug: Op til 71,2 km/l. CO2 : 32 g/km. Op til 48 km på ren el. Opladning: Op til 100% fra 2,7 timer med op til 3,3 kW. 7 års fabriksgaranti dog maks. km 150.000.
 

Læs mere på kia.com

 

Læs mere om: