WEEKEND

Uddrag af Kraftidiot

I utallige bøger har vi efterhånden fulgt Nynne, Bridget Jones og en masse andre singlepiger i deres trængsler og ups-oplevelser, men nu får vi i romanen Kraftidiot af Tommy Jaud chancen for at få et insiderblik i, hvordan det er at være singlefyr og på jagt efter drømmepigen. Læs uddraget af Kraftidiot, og bered dig på et godt grin.

Et forelsket par, som jeg mener at genkende fra side 10 i det nyeste Ikea-katalog, kaster sig grinende ned på lædersofaen Liegan og begynder bøvet at kysse hinanden, hvilket pisser mig af.
I præcis dette sekund bliver jeg igen klar over, at jeg efterhånden befinder mig på singlestadie fire:

SINGLESTADIE ET:
Netop ledig på markedet og fuld af livsmod og optimisme melder du din tilbagekomst hos dine næsten glemte drukkammerater, kun for at opdage, at de i mellemtiden har fået helt andre interesser. Interesser, som ligger meget langt fra Tuborg og at gå i byen og score. Selvfølgelig. Det samme skete jo for dig, da du selv fik en kæreste. Da de har medlidenhed med dig, må du naturligvis gerne komme forbi og hænge ud og glo fjerner sammen med dem. Men selvfølgelig har du ikke lyst til at glo på afsnit 5242 af "Hvem vil være Millionær" med skuffen fuld af saltstænger, mens stuen langsomt oversvømmes af en klæbrig og kvalmende par-agtig harmoni. Din eks bliver dit nye fjendebillede. Du giver hende skylden for, at jeres forhold gik i stykker og informerer venner, bekendte og alle eksisterende ugeblade om det. Og så gi´r du den gas.
Du tilmelder dig et fitnesscenter, går i byen til om formiddagen dagen efter og tror du kan score, hvem du vil. Det vil du bare ikke - endnu!

SINGLESTADIE TO:
Livet er fedt og fuldt af muligheder. Du har allerede været i det nye fitnesscenter to gange, og på aerobickurset er du lige ved at lære basistrinene i step. Du ligner selvfølgelig stadig en Calvin Klein-model (dog kun vægtmæssigt) efter fire uger i sultestrejke, men du glæder dig allerede til den sixpack, som du hver måned ser på forsiden af Mens Health-magasinet i supermarkedet. Så vidt du ved har din eks heller ikke fundet en ny kæreste endnu. For en sikkerheds skyld kigger du dig stille og roligt om efter en ny - det ville jo være lidt kikset, hvis du først fandt en ny kæreste EFTER din eks.

SINGLESTADIE TRE:
Og det er lige præcis det, der sker. Man har set dem sammen, og efter sigende er han ret muskuløs. Du kæmper stadig med basistrinene i step og håber på, der kommer et par lækre piger ind på stepholdet. Det gør der bare ikke. I din iver efter at begynde at træne har du nemlig overset, at du har bundet dig for en uopsigelig periode på to år i byens mest populære bøsse-træningscenter. Du bestiller en super pebret singleferie via en netdating-side og er helt sikker på, at du i hvert fald dér vil have heldet med dig. Men i al hemmelighed er du panisk angst for, at du bliver den eneste, som SAS flyver ukneppet tilbage til København. Men naturligvis regner du stadig med at få succes, du er jo sådan en cool fyr. Tøserne kan da ikke alle sammen være så skudt i låget?

SINGLESTADIE FIRE:
Tøserne ER desværre alle sammen helt skudt i låget. Faktum er, at de overhovedet ikke interesserer sig for dig, hvilket overvejende skyldes, at du hver gang du møder bare en medium udseende tøs, straks gennemgår 10 forskellige sexstillinger i hovedet og at hun selvfølgelig straks gennemskuer det. Ordet dunke står mejslet i panden på dig. Med 1000 punkt Times New Roman og diverse lyseffekter. Du får adgangsforbud til alle Ikea-filialer i hele verden, fordi du slæber et par, der ligger på en brun lædersofa med hen til børneafdelingen og dér tvinger dem til at æde samtlige kulørte plastickugler i legerummet. Som sagt er det MIT nuværende stadie. Ak ja...

SINGLESTADIE FEM:
Du er begyndt at kunne li´ at gå i dit bøsse-fitnesscenter.
Så langt ud må det bare ikke komme!

Download hele 1. kapitel gratis som pdf til udprintning hos PeeCee

Læs mere om: