
Brød
Bruschetta med ramsløg og focaccia
Tag et stykke af Italien med hjem til aftensmaden. Den klassiske bruschetta har her fået et pift af ramsløg puré og er lavet på focacciabrød.
Fredag, 17. august 2018 - 12:32 - af Ingrid Schilde. Foto:Marte Aubert.
Bruschetta er en ret fra det centrale Italien, den bruges ofte som en appetizer eller til en forret.
I denne opskrift er bruschettaen peppet op med en lækker ramsløgpuré og serveres på focacciabrød.
SE OGSÅ: Nem forret: Carpacccio med rucola og oliven
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Klik her for at ændre dit samtykke
Opskrift på bruschetta med ramsløg og focaccia
Antal: 4 personer
Det skal du bruge til bruschetta med ramsløg og focaccia
- 4 skiver godt lyst brød
- 2 tsk. god olivenolie
- 15 cherrytomater
- 1 rødløg
- 2 fed hvidløg
- 1 håndfuld bredbladet persille
- Salt og friskkværnet peber
RAMSLØGPURÉ:
- 150 g ramsløg
- 2 dl olivenolie
- Flagesalt
Sådan laver du bruschetta med ramsløg og focaccia
- Grill brødskiverne.
- Dryp med olie.
- Skær tomater, hvidløg, rødløg og persille i stykker, og bland dem sammen. Smag til med salt og peber.
- Smør brødskiverne med ramsløgpuré, og læg tomatblandingen på.
Ramsløgpuré:
- Blend ramsløgene, og tilsæt olien i en tynd stråle.
- Smag til med salt.
- Hæld puréen på steriliserede glas, og sæt dem på køl.
SE OGSÅ: Forret med tuntatar og lime
Læs mere om: