
Brød
Honningbrød - Pain d'epices fra Provence
Prøv dette lækre, franske brød, der emmer af jul
Fredag d. 19. oktober 2012 - af Lars Boesgaard Foto: Lars Boesgaard
Ingredienser
350 g honning
3 dl kogende vand
1 tsk stødt kanel
1 tsk revet citronskal
1 tsk revet appelsinskal
1 knivspids salt
2½ spsk bagepulver
4 æg
200 g rugmel
200 g hvedemel
1 spsk smør
Fremgangsmåde
Bland honning, vand og krydderier, og lad blandingen køle af. Smør en form med smør, og tænd ovnen på 170°. Rør æggene i et ad gangen, og tilsæt derefter mel og bagepulver. Rør dejen sammen, og hæld den eget bløde dej i en smurt bageform.
Bag brødet i ca. 80 minutter.
Se flere fristende julegodter i galleriet nedenfor.
Freya Dalsjös modeshow vinter 2013


Freya Dalsjö A/W 13-14
1 / 8


Freya Dalsjö A/W 13-14
2 / 8


Freya Dalsjö A/W 13-14
3 / 8


Freya Dalsjö A/W 13-14
4 / 8


Freya Dalsjö A/W 13-14
5 / 8


Freya Dalsjö A/W 13-14
6 / 8


Freya Dalsjö A/W 13-14
7 / 8
Læs mere om: