De sprøde, knasende rugbrød er gode som topping på salat eller suppe. De kan også serveres som tilbehør til tapas eller bare som et sundt alternativ til chips.
Brug fx rugbrødschips i en af disse lækre retter!
Opskrift på hjemmelavede rugbrødschips
2 personer
Det skal du bruge for at lave spørde rugbrødschips:
- 6 helt tynde skiver daggammelt rugbrød
- 2-3 spsk. olivenolie
- havsalt
Sådan laver du sprøde rugbrødschips:
- Læg rugbrødskiverne på et stykke bagepapir på en bageplade, dryp med olivenolie, og drys med havsalt.
- Bag rugbrødsskiverne ved 170° i 7-8 minutter, indtil de er gyldne og helt sprøde.
- Tag rugbrødsskiverne ud af ovnen, og bræk de 6 skiver til retten itu.
TIP: De rugbrødsstykker, du ikke skal bruge med det samme, kan du gemmes i en lufttæt bøtte og tage frem som en sund snack eller til en salat.