
Desserter og kager
Brownies opskrift med bid
Denne brownies opskrift fra dessert-eksperten Maja Vase er altid en topscorer! Få hele opskriften herunder!
Onsdag d. 3. juni 2020 (Først udgivet: d. 27. februar 2013) - af Maja Ambeck Vase / Foto: Maja Ambeck Vase
Mon ikke det vil glæde kage-hjertet med en god brownies opskrift? Herunder får du i hvert fald opskriften på en virkelig god brownie.
SE OGSÅ: Nem og sund banankage
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Klik her for at ændre dit samtykke
Brownies opskrift
Det skal du bruge
- 90 g smør
- 90 g mørk chokolade
- 1 1/2 æg
- 1 ¾ dl sukker
- ¾ dl mel
- ¾ dl kakao
- En håndfuld hindbær
- Lidt havsalt
Sådan gør du
- Smelt smør og mørk chokolade over vandbad.
- Pisk sukker og æg let og luftigt.
- Vend chokoladeblandingen i æggesnapsen. Sigt mel og kakao i.
- Hæld dejen i en form (cirka 18 x 22 cm) foret med bagepapir.
- Stik hindbær ned i dejen.
- Drys lidt havsalt ud over kagen.
- Bag kagen i cirka 35 min ved 180 grader. Lad den køle af natten over.
- Skær de færdige brownies ud i små mundfulde.
Lyst til mere kage?
Prøv denne lækre citrontærte med marengs, som er en elegant fransk klassiker, der på én gang er sød og syrlig. Server den som dessert eller til eftermiddagsteen. Få opskriften her!
Læs mere om: