
Chokoladeis med browniestykker
Chokoladeis af mørk chokolade tilsat små browniestykker og lidt hindbærcoulis.
Chokoladeisen smager vidunderligt af mørk chokolade, tilsat små browniestykker og lidt hindbærcoulis.
Chokoladeis
200 g mørk chokolade
50 ml fløde
250 ml minimælk
100 g rørsukker
små stykker brownie
hindbærcoulis (lavet af hindbær og en skefuld sukker)
Varm chokolade og fløde langsomt op i en gryde - under konstant omrøring. Når chokoladen er smeltet, så tag gryden af varmen, og tilsæt mælk lidt og lidt. Hæld til sidst rørsukker i, og kør massen på ismaskine. Når isen er færdig, så tilsæt små stykker brownie og lidt hindbærcoulis.
Spis den med det samme, eller scoop nogle kugler, fyld dem i vafler, overtræk med smeltet chokolade, drys med hakkede pistacienødder og nyd!
Tip: Iskuglerne skal være iskolde, når de skal overtrækkes - ellers løber de.
Læs mere om madbloggeren Maja Ambeck Vase, som har lavet opskriften og står bag chocolat.dk.
Find flere opskrifter fra Chocolat.dk i galleriet nedenfor.
Isdessert - se de lækre is opskrifter fra chocolat.dk


Chokoladeis med brownie
Chokoladeis, der smager vidunderligt af mørk chokolade, tilsat små browniestykker og lidt hindbærcoulis. Få den lækre opskrift her.


Fragilité med havtorn
Den forførende fragilité med lakrids, hvid chokolade og havtornsorbet får ethvert stort ishjerte til at smelte. Se opkskriften her.


Islagkage med brombæris
Skøn islagkage af en chewy mandelbund med med lakrids og hvid chokolade samt hjemmelavet brombæris. Få opskriften her.


Jordbærisvaffel
Lidt hjemmelavet jordbæris, sommersolstråler og sødt selskab er alt, hvad du skal bruge til at lave denne skønne isdessert. Næsten. Få opkskriften her.


Nogger ispinde
Vi har fået en skøn opskrift på Nogger ispinde fra Chocolat.dk. De består af en nougatmidte, en vaniljeis og en sprød chokoladeskal med knas. Få opskriften her.


Profiteroles med is og chokolade
Profiteroles med hjemmelavet chokoladeis. Vandbakkelser er lidt old school, men de smager himmelsk og man kan fylde og pynte dem med lige det, hjertet begærer. Få opskriften her.