
Desserter og kager
Clafoutis med nektariner
Prøv denne opskrift på clafoutis med nektariner, som er en typisk fransk dessert. Få opskriften her!
Mandag d. 20. april 2020 (Først udgivet: d. 5. august 2009) - af Marie Melchior / Foto: Betina Hastoft
Herunder finder du en lækkert opskrift på clafoutis med nektariner, som er en typisk fransk dessert. Servér den for dine gæster og de vil blive forbløffet!
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Klik her for at ændre dit samtykke
Clafoutis med nektariner
Antal: 6 personer
Det skal du bruge for at lave clafoutis med nektariner:
- 3 æg
- 150 g sukker
- 50 g mel
- 100 g mandelmel
- 3 dl mælk
- 1 nip salt
- 2 spsk ferskenlikør
- 600 g nektariner
Honningyoghurt:
- 2 dl græsk yoghurt
- 3 spsk flydende blomsterhonning
Sådan laver du clafoutis med nektariner:
- Pisk æggene skummende.
- Pisk sukker, mel og mandelmel i dejen. Herefter pisk mælk, salt og ferskenlikør i dejen.
- Skær nektarinerne i både.
- Smør et ovnfast fad og fordel frugten rundt. Hæld dejen over og bag kagen ved 200° i 30-40 min. til den er fast og gylden. Rør yoghurt med honning.
- Server kagen lun med honning-yoghurt.
FLERE OPSKRIFTER?
Vi giver dig her 20 opskrifter med forslag til lækker picnic mad. Få alle opskrifterne her!
Læs mere om: