Desserter og kager

Fersken med vaniljemarengs, hindbær og litchi

En let og delikat afrunding på middagen. Pynt med lidt mynte for at gøre det ekstra festligt.

Bagt fersken med vaniljemarengs, hindbær og litchi - det skal du bruge:
4 personer

4 ferskner el. nektariner
1-2 spsk rørsukker
3 æggehvider
1 vaniljestang
200 g sukker
1 dåse litchi
200 g hindbær
mynte

Bagt fersken - sådan gør du:
Skær fersknerne i halve, læg dem på en bageplade, drys med rørsukker, og bag dem ved 200° i 6-7 min. Skrab kornene ud af vaniljestangen, og bland med sukker. Pisk æggehviderne stive med lidt sukker, og tilsæt så sukker lidt ad gangen, indtil det er helt stift. Hæld æggemassen i en sprøjtepose, og sprøjt den på toppen af fersknerne. Bag dem ved 210°, indtil de er let gyldne. Skær litchi i mindre stykker, og vend dem med hindbær og fintsnittet mynte. Anret fersknerne på en tallerken med hindbær og litchi.

Menu

Velkomstsnack
Agurk med rygeost
og rugbrødsknas.

Æble/spinatdrink
med vodka


Forret
Rødbedetærte
med gedeostecreme
og jordskokkechips

Hovedret
Økogris stegt med
brændt porre, bøgehatte
og salat i
tempura og
parmesan



Læs mere om: