
Desserter og kager
Frossen yoghurt-bark med bær
Prøv denne nemme og lækre opskrift på yoghurt-bark med bær. Server den som dessert med en bærcoulis, eller spis den som snack.
Tirsdag, 12. maj 2020 - 7:25 - af Julie Polar de Greeve
Frossen yoghurt-bark er den perfekte nemme dessert.
Og så kan du kan vende dine favoritbær eller -frugter i yoghurtcremen efter smag.
Prøv også en bærcoulis til eller vend lidt hakket hvid chokolade i.
SE OGSÅ: blåbærtærte med yoghurt
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Klik her for at ændre dit samtykke
Opskrift på frossen yoghurt-bark med bær
Antal: 8 personer
Det skal du bruge for at lave frossen yoghurt-bark med bær
- 1 vaniljestang
- 5 dl græsk yoghurt
- ½ dl honning
- 5 dl blandede bær
Sådan laver du frossen yoghurt-bark med bær
- Flæk vaniljestangen, og skrab kornene ud.
- Bland yoghurt, honning og vanilje sammen.
- Rør forsigtigt halvdelen af bærrene i.
- Læg yoghurtblandingen i et frysegnet fad med bagepapir.
- Drys de resterende bær over, og sæt yoghurtblandingen yoghurtmassen i fryseren i mindst 4 timer.
- Bryd yoghurtbarken i stykker ved servering.
SE OGSÅ: yoghurtsorbet med citron
Læs mere om: