
Desserter og kager
Hjemmelavede flødeboller med hvid chokolade
Lav delikate flødeboller med hvid chokolade til Halloween. Den hvide chokolade får flødebollerne til at ligne spøgelser og gør dem til en sand smagsoplevelse!
Søndag, 13. oktober 2019 - 13:53 - af Line Sølvhøj Johansson / Foto: Odense Marcipan
Overrask chokolade-elskere og barnlige sjæle med skønne Halloween-flødeboller. Den hvide chokolade i disse flødeboller er fra ODENSE marcipan og løfter smagsoplevelsen til nye højder. Du finder opskriften herunder!
SE OGSÅ: Opskrift på skøn halloween-chokoladetærte
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Klik her for at ændre dit samtykke
Det skal du bruge for at lave halloween flødeboller:
- 3 past. æggehvider
- 225 g sukker
- 100 g ODENSE Hvid Chokolade
- 200 g Original ODENSE Marcipan
PYNT:
- Sølvkugler
Sådan laver du flødeboller:
- Pisk æggehviderne luftige og stive.
- Drys sukkeret i lidt af gangen, mens der piskes og pisk til marengsen er sej.
- Hak chokoladen og vend den i marengsblandingen.
- Skær 20 skiver marcipan og læg dem på en bageplade med bagepapir.
- Fyld marengsen i en plastpose (eller en sprøjtepose) og klip et hjørne af. Sprøjt marengsen ud på marcipanen som en spiral, der bliver tyndere.
- Sæt 2 sølvkugler på som øjne.
- Bag spøgelserne ved 120 ° C i ca. 45 minutter. Lad dem køle af i 5 minutter inden de flyttes.
Læs også: Lækker blåbærtærte med yoghurt
Læs mere om: