
Desserter og kager
Hjemmelavede pebermyntepastiller med chokolade
Pebermyntepastiller er en forfriskende outsider blandt julens godter. Den friske pebermyntesmag passer godt sammen med mørk chokolade. Se, hvordan du laver din egen udgave her!
Søndag, 25. oktober 2020 - 12:59 - af Bente Halkjær / Foto: Kira Brandt
Gør julen knasende sprød og giv den et frisk pust! Her får du opskriften på julens skønne pebermyntepastiller med chokolade, som du kan lave selv!
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Klik her for at ændre dit samtykke
Det skal du bruge for at lave hjemmelavede pebermyntepastiller:
Antal: Ca. 75 stk.
- 1½ pasteuriseret æggehvide (svarer til et bæger)
- 2 tsk. pebermynteessens
- ca. 450-500 g flormelis
- 50 g mørk chokolade til pynt
PRØV OGSÅ: Havregrynskugler i luksusudgave!
Sådan laver du hjemmelavede pebermyntepastiller:
- Rør æggehvide og pebermynteessens godt sammen, og tilsæt flormelis lidt ad gangen, indtil massen er forholdsvis fast.
- Tril massen til små kugler, tryk dem flade på et stykke bagepapir, og lav en lille fordybning i midten af hver.
- Smelt chokoladen over vandbad, og pynt hver pastil med lidt af chokoladen.
- Lad pastillerne stå og tørre, inden du serverer dem eller lægger dem i en æske til opbevaring.
Læs mere om: