
Desserter og kager
Isbombe med granatæblesorbet
Isdessert er en topscorer - overrask dine gæster og server en isbombe med fyld af granatæblesorbet. Opskriften er kreeret af chokoladebloggeren Chocolat.dk
Onsdag d. 27. februar 2013 - af Maja Ambeck Vase Fotos Maja Ambeck Vase, chocolat.dk
Du kan lave en isdessert i form af en isbombe på ingen tid. Bag den hvide chokoladeskal gemmer sig en fræk pink granatæblesorbet.
Sorbet af granatæble - det skal du bruge
250 g granatæblekerner
100 g sukker
100 g vand
lidt citronsaft
Hvid chokolade
Sorbet af granatæble -sådan laver du den
Blend granatæblekernerne, og si massen. Hæld granatæblepuré, vand, sukker, citronsaft i en gryde, og bring det i kog. Lad massen køle af, og frys den på en ismaskine. Smelt den hvide chokolade over vandbad. Pensl et tyndt lag hvid chokolade i halvkugle silikoneforme.
Fyld den næsten færdigfrosne granatæblesorbet i formen. Sæt formen tilbage i fryseren indtil servering.
Nyd de små isbomber med dine nærmeste!
Læs også: 7 grunde til at spise granatæble
Læs mere om: