
Desserter og kager
Kage med kokos og citron
Denne lækre kage med kokos og citron kræver kun få ingredienser, som du formentlig allerede har i dit basislager.
Fredag, 14. juli 2017 - 6:00 - af Mikkel Karstad Foto: AOP
Kage med kokos og citron
Tid: 20 minutter - Bagetid: 40 minutter
Opskrift til 10-12 personer
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Klik her for at ændre dit samtykke
LÆS OGSÅ: Mandel-daddel-citron-kage med pistacienødder
INGREDIENSER
- 200 g sukker
- 180 g smør
- 3 æg
- 250 g hvedemel
- 2 tsk. bagepulver
- 4 spsk. kokosmel
- skal og saft af 1 usprøjtet citron
- 2 spsk. mælk
- 1 springform, ca. 22 cm i diameter
FREMGANGSMÅDE
Tænd ovnen på 170°. Rør sukker og smør godt sammen. Tilsæt æggene, 1 ad gangen, og rør godt efter hvert. Vend mel, bagepulver, kokosmel, citronsaft og fintrevet citronskal i dejen. Hæld mælken i dejen, og vend den sammen uden at røre for kraftigt, da dejen så kan skille.
Hæld dejen i den smurte springform. Bag kagen i ovnen i 35-40 minutter. Lad kagen køle af på en rist.
Servér den lun eller kold, gerne med lidt yoghurt, is eller flødeskum til.
Forkæl dig selv med et abonnement på IN og få en eksklusiv gave - KØB HER
Læs mere om: