
Klisterris med kokosis og mango
Opskrifter fra Kiin Kiin: Klisterris med kokosis og mango fra Kiin Kiin og restauarantens thailandske aflægger Sra Bua i Bangkok.
(4 personer)
Klisterris
500 g klisterris
500 g kokosmælk
300 g sukker
Kokosis
500 g kokosmælk
300 g sukker
200 g mælk
50 g glukose
Mangopuré
200 g skrællede mangoer (helst de gule, søde thailandske)
50 g sukker
Klisterris: Sæt risen i blød i vand i 20 minutter. Damp risen, indtil den er færdig (gerne i en riskoger). Kog kokosmælk og sukker sammen, hæld det over den færdige ris og lad det simre i ca. 20 min.
Kokosis: Kog alt indtil sukkeret er opløst. Lad blandingen køle af og frys den, allerhelst i en ismaskine. Alternativt kan du fryse isen i en metalform. Rør jævnligt for at undgå iskrystaller i isen.
Mangopuré: Skær mangoen i terninger. Kom mango og sukker i en blender og blend massen jævn.
Bliv inspireret til gourmetmad med 8 opskrifter fra landets Michelin-restauranter i galleriet nedenfor.
10 blå accessories


Hat, & Other Stories, 150 kr.


Tørklæde, Baum und Pferdgarten, 899 kr.


Bælte, Bruuns Bazaar, 299 kr.


Taske, Decadent, 2.400 kr.


Taske, Maanii by Adax, 1.299 kr.


Stiletter, By Malene Birger, 2.499 kr.


Sko, Zara, 599 kr.


Taske, Zara, 999 kr.


Tørklæde, By Malene Birger, 699 kr.


Armbånd, Day Birger et Mikkelsen, 350 kr.