
Lav en let og lækker skyrfromage
Skyrfromage er en let og lækker dessert, og med den her trin for trin-guide er den også supernem at lave.
Prøv også: Lækre vafler med skyr
Opskrift på skyrfromage med granatæblekerner og ristede mandelsplitter
- 3 blade husblas
- korn af 1 vaniljestang
- 400 g skyr
- 45 g lys agavesirup
- 2 dl piskefløde
- 1 granatæble
- 50 g mandelsplitter
Prøv også: Cheesecake af skyr
Sådan laver du skyrfromage:
Skyrfromage


Trin for trin-guide
Bladr her og se vores trin for trin-guide ...


Trin #1
Læg de 3 blade husblas i blød i en skål med koldt vand i 10 minutter.


Trin #2


Trin #3
Hæld 1 dl piskefløde i en skål, og pisk den til skum med en elpisker. Hæld 1 dl piskefløde i en lille gryde, og varm den op til kogepunktet. Tag straks gryden af varmen. Vrid husblas fri for vand, og læg den direkte i den varme fløde. Rør kraftigt, til husblassen er helt opløst i fløden.


Trin #4
Tag ca. 2 spsk. af skyrblandingen, og rør den ud i den varme fløde-husblas-blanding, så den afkøles en smule. Hæld denne blanding over i resten af skyrblandingen, og rør sammen til en jævn creme. Vend forsigtigt flødeskummet i til sidst. Fordel skyrfromagen i 4-6 små portionsglas, og sæt dem på køl i mindst 3 timer.


Trin #5


Trin #6
Rist mandelsplitterne gyldne på en tør pande. Anret granatæblekerner og mandelsplitter oven på skyrfromagen lige inden servering.