
Desserter og kager
Nøddecreme
Nybagte boller og en hjemmerørt nøddenougatcreme med rigtig chokolade.
Mandag d. 20 april 2020 (Først udgivet: d. 18. maj 2011) - af Hanne Gabel Christensen / Foto: Hanne Gabel Christensen
Prøv den fantastiske opskrift på nøddenougatcreme, der passer perfekt til nybagte boller. Få opskriften herunder!
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Klik her for at ændre dit samtykke
Nøddenougatcreme
Antal: 4 personer
Det skal du bruge for at lave nøddenougatcreme
- 200 g lys chokolade, ca. 30 %
- 50 g bitter chokolade, ca. 70 %
- 150 g praline/ hasselnøddepasta
Sådan laver du nøddenougatcreme
- Hak chokoladen fint og smelt den over vandbad.
- Rør den smeltede chokolade sammen med praline.
- Lad cremen 'sætte sig' et par timer ved stuetemperatur inden brug.
FLERE OPSKRIFTER?
Vi giver dig her 20 opskrifter med forslag til lækker picnic mad. Få alle opskrifterne her!
Læs mere om: