
Desserter og kager
Opskrift: Sund og crunchy chokoladesmør
Nyd den lækre, men sunde chokoladesmør til enten brunch eller forkælelse i hverdagen
Mandag d. 19. august 2013 - af Miriam Meyer, opskrift fra magasinet
Nyd din chokolade med god samvittighed. Denne opskrift på chokoladesmør er så proppet med næringsstoffer, at du faktisk gør din krop en tjeneste ved at spise den! Og så passer den perfekt til hjemmelavet brunch eller forkælelse i hverdagen.
Crunchy chokoladesmør
Det skal du bruge:
4 spsk. rå kakao
2 spsk. kokosolie
4 dadler (gerne Medjool ellers alm. dadler udblødt
i vand 2 timer)
1 knsp. Himalayasalt
Saften fra ½ appelsin
½ tsk reven økologisk appelsinskal
Sådan gør du:
Blend det hele til en masse og rør til sidst 2 spsk. rå kakaonibs i, som er stykker af hele rå kakaobønner. Normalt rister man kakao i fremstillingen af chokolade, men ægte rå kakao behandles meget nænsomt og indeholder derfor et væld af plantekemikalier og specielt mange antioxidanter.
Læs mere om: