
Desserter og kager
Opskrifter: Lav din egen bærsoftice
Her får du opskriften på en lækker bærsoftice, så du kan forkæle dine gæster
Tirsdag d. 9. juli 2013 - af Gitte Heidi Rasmussen
Hvorfor ikke lave isen selv? Her får du verdens nemmeste og sundeste softice.
Bærsoftice
Uimodståelig skøn, enkel sommerdessert. Brug de bær, du holder af og har ved hånden.
Til 2 personer
10 minutter + indfrysning: 2 timer
150 g bær, gerne frosne
200 g græsk yoghurt 2 %
10-12 basilikumblade
2 spsk lys agavesirup
1. Findel bærrene med yoghurt og basilikum enten med en stavblender eller i en foodprocessor. Smag til med agavesirup, og kom isen i fryseren ca. 2 timer, til den er fast. Indfrysningen går hurtigst, hvis du bruger frosne bær.
2. Kugl isen op i små fine bægre, anret evt. med friske bær og server.
Læs mere om: