Desserter og kager

Opskrifter med Nutella

Nutella kan nydes til meget mere end ved morgenbordet. Prøv vores opskrifter med Nutella og server smagslækre desserter og kager for dine gæster. Få opskrifter med Nutella her!

Nutella er en storfavorit ved morgenbordet, og den gode chokoladecreme er så populær, at der ikke blot bliver udviklet opskrifter med Nutella, men også lavet kogebøger med storfavoritten, og hvor du kan finde alverdens opskrifter med Nutella.

Opskrifter med Nutella - 7 hurtige:

Hører Nutella også til en af favoritter i dit hjem, så udnyt den gode smagsoplevelse og server kager og desserter, hvor Nutella indgår. Herunder har vi samlet nogle idéer til nemme opskrifter med Nutella!
  • Server Nutella til hjemmelavede pandekager og vafler. I Frankrig er der tradition for at nyde de gode crêpes med Nutella, og det er også i Frankrig, du finder kogebøger med bunkevis af opskrifter med Nutella.
  • Brug Nutella som dyppelse til brødstænger og andre snackstænger.
  • Tilsæt Nutella i muffins, croissanter eller boller, og lade den gode chokoladesmag være et overraskelsesmoment i dit hjemmebag.
  • Eksperimenter med Nutella og bland den op med nødder, kerner, bær og frisk frugt.
  • Rør lidt Nutella i din havregrød for at gøre den ekstra delikat.
  • Suppler din yoghurt og mysli om morgenen med lidt af det gode chokoladesmør.
  • Lav en sød udgave af en pizza og brug Nutella til at smøre pizzadejen med og fyld op med bær og frugter. På billedet ovenover er pizzadejen med Nutella efterfølgende rullet sammen og får karakter af croissanter.

Dessert- og kage-opskrifter med Nutella:

Nutella kan meget mere end blot at forsøde din morgenmad. Den gode chokoladecreme er oplagt at udnytte i desserter og kager til at skabe overraskelsesmomenter og gøre det ekstra godt. Send dine og dine gæsters smagsløg i himlen – herunder finder du to lækre opskrifter med Nutella:
Daddel-trøffelkugler med Nutella
Den gode smag i Nutella kan gøre snacks ekstra lækre. Her er skønne daddel- og trøffelkugler tilføjet Nutella, som gør dem ekstra lækre og delikate i smagen. Du finder opskriften på de skønne Nutella-kugler her!
Opskrift med Nutella og vaniljeis
En cremet vaniljeis kan nemt opgraderes ved at tilføje Nutella. Lav vaniljeisen selv eller brug en færdigkøbt og bland den gode Nutella i, inden du fryser isen. Find opskriften på vaniljeis med Nutella her!

Flere lækre opskrifter

Skal desserten være ekstra god, så går du aldrig fejl ved at lave en en mundvandsløbende chokoladekage eller chokoladedessert. Tag udgangspunkt i vores opskrifter med Nutella, eller prøv en af de mange opskrifter på chokoladekager og desserter, som du finder i galleriet herunder:
Vidste du...
At det flydende chokoladepålæg med hasselnødder har også sin egen dag, som er den 5. februar, hvor opskrifter med Nutella sættes i højsædet, og den gode chokoladesmag fejres? Vidste du i øvrigt også, at der årligt produceres så meget Nutella, at glassene stillet på række ville strække sig 40.000 kilometer?