
Profiteroles med is og chokolade
Profiteroles med hjemmelavet chokoladeis. Vandbakkelser er måske lidt old school, men de smager himmelsk.
Vandbakkelser fyldt med hjemmelavet chokoladeis og toppet med sød mælkechokolade.
10-12 stykker
Ingredienser
1 dl vand
50 g smør
1 tsk sukker
50 g hvedemel
2 æg
(chokolade)is
smeltet chokolade
Bring vand og smør i kog. Tag gryden af varmen, og rør mel og sukker i - lidt ad gangen. Tilsæt æg - et ad gangen, og pisk til dejen er sammenhængende. Hæld dejen i en sprøjtepose med rund tyl, og lav små cirkler på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag dem i cirka 25 min ved 200 grader. (Åbn ikke ovnen imens!). Afkøl vandbakkelserne. Fyld dem med chokoladeis og top med masser af smeltet chokolade.
Læs mere om madbloggeren Maja Ambeck Vase, som har lavet opskriften og står bag chocolat.dk.
Se flere af de fristende opskrifter fra chocolat.dk i galleriet.
Isdessert - se de lækre is opskrifter fra chocolat.dk


Chokoladeis med brownie
Chokoladeis, der smager vidunderligt af mørk chokolade, tilsat små browniestykker og lidt hindbærcoulis. Få den lækre opskrift her.


Fragilité med havtorn
Den forførende fragilité med lakrids, hvid chokolade og havtornsorbet får ethvert stort ishjerte til at smelte. Se opkskriften her.


Islagkage med brombæris
Skøn islagkage af en chewy mandelbund med med lakrids og hvid chokolade samt hjemmelavet brombæris. Få opskriften her.


Jordbærisvaffel
Lidt hjemmelavet jordbæris, sommersolstråler og sødt selskab er alt, hvad du skal bruge til at lave denne skønne isdessert. Næsten. Få opkskriften her.


Nogger ispinde
Vi har fået en skøn opskrift på Nogger ispinde fra Chocolat.dk. De består af en nougatmidte, en vaniljeis og en sprød chokoladeskal med knas. Få opskriften her.


Profiteroles med is og chokolade
Profiteroles med hjemmelavet chokoladeis. Vandbakkelser er lidt old school, men de smager himmelsk og man kan fylde og pynte dem med lige det, hjertet begærer. Få opskriften her.