
Desserter og kager
Ribsispinde med karamel-chokoladeovertræk
Slå butikkernes iskort af pinden med hjemmelavede ribsispinde. Bag det søde, sprøde karamelovertræk gemmer sig en syrlig-sød ribsis.
Fredag, 25. august 2017 - 6:00 - af redaktionen
Hjemmelavede ribsispinde med karamel-chokoladeovertræk
Tid: 30 minutter - frysetid: natten over
Opskrift til 8-10 små ispinde
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Klik her for at ændre dit samtykke
LÆS OGSÅ: Frugtispinde med hyldeblomst
INGREDIENSER
- 230 g ribs
- 150 g sukker
- 1 dl minimælk
- 1 dl piskefløde
- 1-2 tsk. citronsaft
- 8-10 ispindeforme
- 8-10 træpinde
- en ismaskine
Overtræk og pynt:
- 300 g chokolade
- 25 g frysetørret ribs/hindbærpulver
- 1 knsp. spiseligt guldstøv
FREMGANGSMÅDE
Blend ribs og sukker sammen, og si kernerne fra. Bland ribspuré med mælk og fløde, og smag til med citronsaft. Kør massen på ismaskine. Fordel den færdigkørte is i ispindeformene, og sæt dem i fryseren natten over.
Overtræk og pynt:
Smelt chokoladen i en skål over vandbad, og hæld den op i et glas. Tag ispindene ud af formene, og dyp dem hurtigt en efter en i chokoladen. Pynt halvdelen med frysetørret ribs/ hindbærpulver og den anden halvdel med guldstøv og tynde striber af den overskydende chokolade.
Forkæl dig selv med et abonnement på IN og få en eksklusiv gave - KØB HER
Læs mere om: