Aftenen før blandes rugflager eller havregryn sammen med æblemost. Stil det på køl natten over.
Lav evt. også hindbærkompotten nu. Kog de frosne hindbær med vanilje, indtil det bliver til en grov frugtgrød. Smag evt. til med akaciehonning eller andet sødemiddel. Lad det køle af, og kom det på køl.
Om morgenen blandes grøden sammen med et skrællet, revet æble og græsk yoghurt.
Ekstra tip: Man kan toppe sin sunde hindbær trifli med alle mulige forskellige toppings. Nu havde jeg lige mandler og dadler ved hånden (det har jeg altid), men rosiner, abrikoser, valnødder eller usaltede pistacienødder kan også varmt anbefales. Ligesom du også kan skifte hindbærkompotten ud med en jordbærkompot eller rabarberkompot.
Flæk vaniljestangen og skrab kornene ud. Hæld vaniljekorn i blenderen sammen med fintrevet skal af en lime og saften fra to limefrugter.
Hæld til sidst isterningerne i blenderen, blend i et min. til en glat smoothie.
Hæld smoothien op i glas og drik den kold.
Ekstra tip: Drik denne smoothie som en eftermiddagssnack eller dessert. Den fungerer også rigtig godt på terrassen på en lun sommeraften med lidt gin eller vodka.