
Yoghurtsorbet med citron
Denne yoghurtsorbet med citron er en frisk og enkel dessert, som især rammer plet som let afslutning på en krydret middag. Se med her!
Denne forfriskende dessert bestående af yoghurtsorbet og citron er nem og enkel at lave. Servér den efter en krydret middag for at give et frisk og let pusterum til de fyldte maver.
Prøv også: Mynteis og limesorbet
Yoghurtsorbet med citron
(ca 1 liter)
Det skal du bruge til yoghurtsorbet:
-
240 g syltet ingefær, fx Irmas Go-Tan
-
110 g sukker
-
2 tsk. fintrevet citronskal
-
1 kg græsk yoghurt, 10 %
FÅ MASSER AF OPSKRIFTER PÅ SØDE SAGER DIREKTE TIL DØREN MED MAD & BOLIG!
Sådan laver du yoghurtsorbet med ingefær og citron:
- Kør syltet ingefær i en foodprocessor sammen med sukker, revet citronskal og 280 g græsk yoghurt. Blend indtil massen er ensartet og cremet.
- Hæld cremen i en skål, og fold den sammen med resten af den græske yoghurt.
- Fyld det hele i en 1½ liter bageform beklædt med bagepapir, og stil yoghurten i fryseren i 3-4 timer, indtil den er frossen.
- Tag isen ud af fryseren, og skær den i mindre stykker.
- Hæld isen i foodprocessoren igen, og blend godt.
- Hæld derefter isen tilbage i bageformen, og frys den yderligere i ca. 2 timer.
Prøv også: Chokolade med ingefær og hindbær
Find flere opskrifter med frisk yoghurt i galleriet nedenfor:
Panna cotta er en klassisk italiensk dessert lavet på fløde. Vi har matchet fløden med frisk yoghurt, som giver en frisk, men cremet konsistens til desserten, og givet den et låg af passionsfrugtsirup. Find opskriften her! Denne mandelkage med mandariner og yoghurtcreme er en lækker og frisk kage, som har en god og saftig konsistens, blandt andet fordi den er bagt uden mel. Find opskriften her! Noget sprødt, noget cremet og noget sødt på toppen. Denne opskrift på små kirsebærtærter med yoghurt og mascarpone er en lille og lækker dessert med inspiration hentet fra Italien. Takket være tærternes delikate størrelse gør de sig især godt som let dessert efter en ellers tung middag. Find opskriften her! Denne sandwichkage har yoghurt som hovedingrediens, hvilket giver et let syrligt modspil til den sprøde kagebund. Servér kagen som dessert eller til en god kop eftermiddagste. Find opskriften her! Denne yoghurtsorbet med citron er en frisk og enkel dessert, som især rammer plet efter en krydret middag. Find opskriften her! Denne fløjsyoghurt kan serveres til dessert eller som luksusmorgenmad. Find opskriften her!6 desserter med yoghurt
Panna cotta med passionsfrugt
Mandelkage med mandariner og yoghurtcreme
Kirsebærtærter med yoghurt og mascarpone
Sandwichkager med yoghurtcreme
Yoghurtsorbet med citron
Fløjlsyoghurt med appelsinsirup
Relaterede artikler