
Dining week: En uge fyldt med madoplevelser
Uge 7 er ikke bare ugen, hvor mange holder vinterferie. Uge 7 byder også på bunkevis af madoplevelser. Restaurantfestivalen Dining Week er nemlig tilbage, og det er tid til at tage ud og udvide sine kulinariske horisonter – og endda uden at sprænge budgettet.
Danmark er fyldt med gode restauranter der tilbyder nye, kulinariske oplevelser. Men ofte kommer disse oplevelser til en heftig pris. Derfor tæller vi her på IN redaktionen ned til den 9. februar. På denne dag lyder startskuddet nemlig for en hel uge fyldt med nye smage og lækre middage, der er til at betale.
Se også: Kom med til årets event! IN live 2015 - Køb din billet i dag!
Copenhagen Food Magazine og San Pellegrino har igen samlet et bredt udvalg af restauranter og afholder for femte gang restaurantfestivalen Dining Week. Nu er det dog under nyt navn. I fire år hed det Copenhagen Dining Week, men i år har de udvidet med restauranter udenfor Københavnsområdet og har derfor forkortet titlen til bare "Dining Week". Konceptet forbliver dog det samme. Alle restauranter, der deltager i restaurantfestivalen, tilbyder en trerettersmenu, som de selv fastlægger, til bare 200 kroner.
Se også: Her er listen over superfoods du skal spise
De mange restauranter, der deltager, er vidt forskellige, men de har dog én fællesnævner, og det er kvaliteten. Så uanset om du er til sushi eller en god bøf, er der noget for dig, og der er stadig billetter at hente.
I galleriet nedenunder kan du se, hvilke restauranter vi på IN glæder os særligt meget til at besøge.
Dining week: En uge fyldt med madoplevelser


Trine Nygaard, chefredaktør
Høst – det er en af mine absolutte favoritter i København og jeg benytter enhver lejlighed til at se hvad de nu har tryllet frem. Manzel – fordi jeg elsker arabisk mad. Jeg har hørt så meget godt om dette sted, men er simpelthen ikke nået forbi endnu. Llama – fordi jeg er nysgerrig på det sydamerikanske køkken og min madredaktør siger at jeg skal.


Laura Lawaetz, Digitalredaktør
Har hørt så meget godt om Nose2Tail og selvom jeg ikke skal tænke for meget over konceptet med at spise alt "from nose to tail" så appelerer det bæredygtige i konceptet til mig. Og så skulle det bare være super hyggeligt!


Cecilie Rubini, Web-journalist
Jeg elsker Madsvinets lokaler på Vesterbro, samt stemningen på stedet. Maden er altid nede på jorden, simpel, men alligevel virkelig lækker, og så er betjeningen i top.


Skønhedsredakør Silke Grane
PS Bar & Grill er et af mine absolutte yndlingssteder i København. Jeg er vild med den afslappede, cool stemning stedet har, den lidt rå indretning og er jeg afsted med en veninde, er det perfekt at sidde og spise i baren. Retterne er enkle og virkelig veltilberedte, og især deres snackfad hvor man kan selv vælge mellem forskellige snacks er perfekt som en delestarter. Betjeningen er opmærksom og så er priserne overkommelige og meget fai.


Nanna Juulsgaard, Modeassistent
Jeg skal på Kung Fu 2 på Nørrebro med min kæreste og tre venner. Vi valgte meget ud fra menuen de serverer på aftenen og så er jeg vild med japansk mad. Dining Week er et sejt koncept og det er fedt at menuen er bestemt på forhånd så man bliver ”tvunget” ud i at prøve noget nyt.


Katrine Baumgardt, journalist praktiikant
Når man kan få det hele til kun 200 kr. så skal der prøves noget nyt! Derfor vil jeg meget gerne prøve restauranten Søren K i København. Med gode anmeldelser rundt omkring på internettet og flere Micheling-udmærkelser, så skal det da prøves. Og så lyder menuen for aftenen jo helt uimodståelig!
Læs mere og bestil billetter på diningweek.dk