
Gin og tonic med enebær og æble
Prøv denne særlige udgave af klassikeren gin og tonic. Med enebær og æble.
Gin og tonic må siges at falde i kategorien klassikere. Den simple drink er at finde på de fleste drinkskort rundt omkring i verden.
Selvom drinken er simpel med de to ingredienser, så kan man alligevel lave forskellige varianter af den.
Pift den klassiske gin og tonic op
Du kan pifte din gin og tonic op på 4 smarte måder. Du kan fx tilføje en lille håndfuld blåbær i drinken eller en timiankvist - det har også en yderst dekorativ effekt.
Den her udgave er med enebær og æble, hvilket passer perfekt til drinken. Gin er nemlig smagssat med enebær, så du kan fin fremhæve smagen ved at tilføje de friske af slagsen.
Prøv også den klassise udgave af gin og tonic:
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Klik her for at ændre dit samtykke
Opskrift på gin og tonic med enebær og æble
- Isterninger
- 1 del gin
- 1 æble
- 3-4 enebær pr. glas
- 2 dele tonic
Sådan laver du gin og tonic med enebær og æble
- Hæld isterninger i 6 glas.
- Hæld gin på.
- Skyl æblet, og skær det i tynde skiver.
- Læg 3-4 enebær og 1 skive æble i hvert glas.
- Fyld op med tonic.
Du kan også prøve disse drinks med gin...
Den bedste gin og tonic!


Lyserød lemonade
Prøv denne lyserøde tørstslukker af en lemonade med et hint af gin. Få opskriften her!
Foto: Betina Hastoft


Lakrids-cocktail
Disk op med en lækker og forfriskende orientalsk cocktail med gin, anis, basilikum og citron. Cocktailen er vinder af “The Taste of Liquorice Award” 2016. Få opskriften her!
Foto: cocktailkursus.dk


Limoncello Gin Fizz
Prøv den berømte italienske citronlikør Limoncello med gin og tonicvand. Simplere bliver det ikke. Få opskriften her!
Foto: Hans Rooth


Gin og tonic-is
Vil du hellere indtage din gin i fast form, så skal du prøve disse gin og tonic-is. Gin og is i smukkeste forening. Få opskriften her!
Foto: Anders Schønnemann


Negroni
Prøv denne italienske forfriskende drink med Campari og gin. Få opskriften her!
Foto: Lars Ranek