Overrask dine gæster med en kinesisk cocktail, som passer perfekt før eller efter en velsmagende middag.
Onsdag, 16. september 2015 - 11:10 - af Signe Marie Højlund og Jannick Gram / Foto: Mikkel Vigholdt
Gør din kinesiske gourmet-middag endnu mere festlig med de her lækre cocktails. Du skal snuse lidt rundt i kinesiske specialforretninger for at få fat i alle ingredienserne, for eksempel Den Kinesiske Købmand i København.
De to cocktails er lavet af den prisvindende bartender Jannick Gram og serveres på Magasasa i Kødbyen i København – en kombineret dim sum-restaurant og cocktailbar. En rigtig fin kombination, skulle vi hilse og sige. Se mere på magasasa.dk.
Hedonist Cocktail
3 cl Chivas 12 års
2 cl kinesisk blomstervin
4 cl mangojuice
1,5 cl friskpresset limesaft
Pynt:
tørret mango på cocktailpind
Glas:
highball
Sådan gør du:
Alle ingredienser shakes med is og sies over i et glas fyldt med is. Servér straks.