
Drikke
Prosecco med bær
Forkæl dine middagsgæster med en Italienske klassiker, nemlig prosecco. En nem og elegant velkomstdrink som falder i de flestes smag.
Mandag, 20. august 2018 - 13:34 - af Ingrid Schilde. Foto: Marte Aubert.
Prosecco findes i mange afskygninger.
Den letteste prosecco hedder "Frizzante", som er velegnet til fisk og skaldyr, mens den mere mousserende kaldet "spumante" har større og mere agressive bobler, som oftest bruge til velkomstdrinks.
Der findes nogle som er lette og søde, mens andre er kraftige og tøre.
Vinen bliver blandt andet brugt, til den meget populære italienske drink Aperol Spitz.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Klik her for at ændre dit samtykke
SE OGSÅ: Aperol Spritz - Den italienske klassiker
Opskrift på prosecco med bær
Antal: 4 personer
Det skal du bruge for at lave prosecco med bær
- ½ flaske prosecco
- 1 håndfuld blandede bær
- Isterninger
Sådan laver du prosecco med bær
- Hæld proseccoen i 4 glas
- Tilsæt bær
- Tilsæt isterninger
SE OGSÅ: Lemonade med bobler