
Drikke
Sådan laver du limoncello
Limoncello er en dejlig, italiensk likør, som er perfekt at servere efter en mættende middag. Se her, hvordan du nemt selv kan lave det.
Fredag, 14. oktober 2011 - 7:00 - af "Smag Toscana" af Ryan Hanley, Foto: Aller Media
Opskrift: Sådan laver du din egen limoncello
Det er et sikkert hit altid at have en flaske limoncello klar i køleskabet til at imponere middagsgæster med. Og faktisk er den smagfulde italiensk likør meget nem selv at lave! Se bare her, hvor nemt det er at trylle sin egen hjemmelavede limoncello frem, blot man har lidt tålmodighed.
Det skal du bruge for lave limoncello:
1 liter 95 % alkohol (Du kan også bruge vodka med 40 eller gerne 50 % alkohol)
8 citroner med tyk skræl (brug den samme mængde hvis du bruger vodka)
1,2 liter vand (halver mængden hvis du bruger vodka)
600g sukker (halver mængden hvis du bruger vodka)
LÆS OGSÅ: Sådan laver du limoncello Gin Fizz
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Klik her for at ændre dit samtykke
Sådan laver du limoncello:
- Mariner citron skrællerne i alkohol i mindst 48 timer, men gerne en uge
- Si skrællerne fra
- Kog sukker i vandet til sukkeret er opløst
- Bland sukkervand og alkohol
- Fyldes på flasker og lægges i fryseren
- Serveres iskold
LÆS OGSÅ: Video: Sådan laver du en perfekt Dark'n'Stormy
Læs mere om: