
Forret med syltet kammusling
Vil du byde dine gæster på en smagsoplevelse lidt ud over det sædvanlige? Så bør du servere denne lækre forret med syltet kammusling for dem.
Kammuslinger kan tilberedes på rigtig mange forskellige måder, og de kan derfor også bruges i rigtig mange retter med en lang række forskelligt tilbehør.
I denne version er kammuslingerne syltede, og de serveres sammen med lang peber og syltet ingefær. Det er en perfekt forret til nytårsaften, men da kammuslingen er i sæson hele året, kan retten selvfølgelig nydes hele året.
SE OGSÅ: Forret med rimmet kammusling med jordskok, æble og hasselnød
Opskrift på forret med syltet kammusling
Antal: 4 personer
Det skal du bruge for at lave forret med syltet kammusling
- 2 lange pebre
- ½ tsk. salt
- ¼ tsk. sukker
- 4 store friske kammuslinger, ca. 100 g
- 20 g ristede hasselnødder
- 1 forårsløg
- 50 g syltet ingefær
SE OGSÅ: Forret med grøn forårssuppe med grillet kammusling
Sådan laver du forret med syltet kammusling
- Knus peberne i en morter sammen med salt og sukker.
- Kom kammuslingerne i, og læg dem på køl.
- Lad dem trække i 2-3 timer.
- Hak de ristede hasselnødder fint.
- Snit det grønne fra forårsløget i tynde strimler.
- Skær hver kammusling i ca. 4 tynde skiver, og anret dem på små tallerkener med syltet ingefær, nødder og forårsløg.
Du kan også prøve disse 10 nemme forretter...
Nem forret


TØRREDE TOMATER PÅ GRILLET BRØD MED FRISKOST OG SKINKE
Lav en let forret af tørrede tomater på grillet brød med friskost og skinke. Find opskriften her!


Ceviche med kuller
Lav ceviche med kuller og ha' en imponerende, velsmagende og nem forret med fisk klar på ingen tid. Find opskriften her!


Ratatouille-salat
Byd gæsterne på en skøn ratatouille-salat med frisk råvarer og fyldig smag. Find opskriften her!


Lakserillette
En kold rillette kan laves med mange typer varmrøget fisk og gør et stort indtryk med en lille indsats. Find opskriften her!


Stenbiderrogn med gedeost
Hvis du har frisk stenbidderrogn, så behøver du ikke meget mere for at lave en imponerende forret. Her har vi blot blandet det op med lidt løg og gedeost. Find opskriften her!


Stenbiderrogn i løgskaller
Stenbiderrogn - også kaldet ”den danske kaviar” - smager også forrygende i den her simple forret. Find opskriften her!


Lynstegt tun
Giv dine gæster en forret, de sent vil glemme. Her får du opskriften på lynstegt tun med æble-mangosalsa og ærtespirer.


Sesamdrysset avocado med laks
Avocado, laks og sesam ... det er så simpelt og så godt, og alle dine gæster vil elske det. Find opskriften her!


Sprøde bruschetta med svampe
Bruschetta med svampe er en nem forret med stor smag og italiensk charme. Find den gode bruschetta-opskrift her!


Rejeboller med citrongræs og chili
Er menuen asiastisk, så kan du passende servere de her rejeboller som en lækker forret. Find opskriften her!