Fisk og skaldyr

Geddeboller med hummerbisque

Retterne i Emmanuel Renauts køkken er lavet med stor præcision. Her en fremragende hummerbisque

 

Tip
Kan du ikke få gedde, kan anden hvid fisk også bruges.

 

Geddeboller med hummerbisque

(Geddeboller med hummerbisque til 6 personer)

300 g gedde
10 g salt
10 g sukker
2 æg
1 dl fløde
1 cl armagnac
60 g smør

½ l hummerfond
1 spsk armagnac
2 dl fløde

Fremgangsmåde til geddeboller med hummerbisque
Blend fisken med salt og sukker. Tilsæt et æg ad gangen, mens der blendes. Smelt smørret og blend det i farsen sammen med fløde og armagnac. Form farsen med to skeer til ovale kugler på størrelse med små æg. Porcher kuglerne en ad gangen i en gryde med let kogende vand i 6-8 min.

Kog hummerfonden med armagnac. Tilsæt fløde og kog ved svag varme, til saucen tykner. Anret fiskefarsen i små skåle. Pisk saucen igennem med en stavblender til den er skummende, før den hældes over den pocherede fars. Serveres med det samme.

Se også andre opskrifter fra Emmanuel Renaut:
 

Ærte-gnocchi
Hindbærmacarons
Kandiserede krydderurter

 

Læs mere om: