
Fisk og skaldyr
Lakse-carparccio
Mindst lige så lækker som den originale med okse
Onsdag d. 20. maj 2009 - af Louisa Lorang / Foto: Anders Schønnemann<BR>Opskrift fra <a href="http://www.femina.dk/" target="_blank"><u>www.femina.dk</u></a>
(Forret til 4 personer - kan også serveres som hovedret til 2 personer)
Laksecarparccio:
300 g supergod laks, let frosset (den skal have været frosset i mindst 24 timer!)
1 økologisk citron
½ tsk sukker
1 tsk salt
1 potte brøndkarse, plukket
100 g rucola
1 spsk ekstrajomfruolivenolie
1 spsk lime
Tilbehør:
Groft brød
Smør
Skær laksen i ultratynde skiver, og læg dem på fire tallerkener. Fordel fintrevet citronskal og lidt citronsaft på (1-2 tsk.), sammen med en smule sukker og salt. Vend brøndkarse og rucola med olie og lime, og anret salaten på fisken. Servér med groft brød og smør.
Se FORSLAG TIL MENU
Hvilken vin passert til denne fiskeret?
- Få svaret i denne video
Læs mere om: