
Fisk og skaldyr
Lakserillettes med rygeost
Rygeost som krydderi - Kan både serveres som forret, til din picnic eller som snack
Mandag d. 20 april 2020 (Først udgivet: d. 10. juni 2010) - af Marie Melchior / Foto: Betina Hastoft
Prøv denne lækre lakserillerre med rygeost som krydderi. Den fungerer både som forret, til din picnic eller som snack. Få opskriften herunder!
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Klik her for at ændre dit samtykke
Lakserillettes med rygeost
Antal: 4 personer
Det skal du bruge for at lave lakserillettes med rygeost
- 400 g røget laks
- 100 g rygeost
- 1 dl piskefløde
- salt og peber
- 60 g blødt smør
- 1 lille bundt kørvel
- 1 bundt asparges
- 100 g stenbiderrogn
PRØV OGSÅ: Varmrøget lakserillette med ristet rugbrød
Sådan laver du lakserillettes med rygeost
- Skær den røgede laks i små terninger og hak den fint.
- Pisk rygeosten cremet med en elmikser.
- Pisk fløden til skum. Vend rygeost og den piskede fløde sammen.
- Krydr med salt og peber. Rør den hakkede røgede laks sammen med det bløde smør.
- Vend lakseblandingen sammen med rygeostblandingen.
- Hak kørvelen fint og rør den i rilletterne.
- Lad hvile en times tid.
- Server med dampede grønne asparges og stenbiderrogn til.
FLERE OPSKRIFTER?
Vi giver dig her 20 opskrifter med forslag til lækker picnic mad. Få alle opskrifterne her!
Læs mere om: