
Fisk og skaldyr
Luksus på menuen: Crudité og østers
Guddommelige snacks: crudité og østers – to franske klassikere, der sætter gang i sanserne og pirrer sulten. Et glas bobler til sætter prikken over i’et og giver ekstra mundvand.
Fredag, 8. september 2017 - 6:02 - af redaktionen
Inviter dine gæster på lækre og guddommelige snacks: crudité og østers! Det er sand luksus og forkælelse, som sent vil blive glemt.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Klik her for at ændre dit samtykke
Opskrift på crudité og østers
Opskrift til 6 personer
INGREDIENSER
Roquefortdip:
- 100 g roquefort
- 100 g cremefraiche
- salt og friskkværnet peber
Grøntsager:
- 10 gulerødder med top
- 5 stilke bladselleri
- 10 radiser med top
Østers fra Bretagne:
- 18 østers (3 per person)
- 1 økologisk citron i tynde både
LÆS OGSÅ: Østers og røget kulolie
FREMGANGSMÅDE
Roquefortdip: Læg roqueforten i en skål, mos den med en gaffel, og rør derefter cremefraiche i. Smag til med salt og peber.
Grøntsager: Skræl gulerødderne, og skær dem og bladsellerien ud i stave. Skær radiserne i tynde skiver. Servér grøntsagsstavene med dip.
Østers: Åbn dem, og servér dem straks med citronbåde.
Forkæl dig selv med et abonnement på IN og få en eksklusiv gave - KØB HER
Læs mere om: