Fisk og skaldyr

Lynstegt torsk med dampet spinat og sprød serrano skinke

Sæt fokus på torsken med denne nemme ret.



Det skal du bruge:
8 skiver serrano skinke
1 spsk olivenolie
800 gr torskefilet
2-3 fed hvidløg
50 gr smør
50 gr revet parmesan
500 gr babyspinat

Prøv også vores opskrift på torsk i ovn. Få opskriften her.

Sådan gør du:
Tænd ovnen på 200 gr. Beklæd en bradepande med bagepapir og fordel skinken på pladen. Steg den sprød i ovnen i 4-5 minutter.

Skyl spinaten grundigt. Opvarm olivenolie i en gryde og kom spinaten i gryden. Efter få minutter falder den sammen. Vend den rundt med et par grydeskeer til den er faldet helt sammen. Hold den varm til servering.

Smør en sauterpande med smør på siderne og i bunden. Læg fisken i gryden. Skær hvidløg i tynde skiver og læg dem ovenpå fisken. Drys med revet parmesan og fordel resten af smørret henover fisken. Læg låg på gryden og tænd for høj varme. Steg fisken i 5-6 minutter. Spises straks…..

Anret tallerkner med babyspinat og torsk ovenpå. Drys den sprøde skinke udover.

Prøv også opskriften: Stegt torsk med makaroni


Læs mere om: