
Nem forret med fisk
Lav ceviche med kuller og ha' en imponerende, velsmagende og nem forret med fisk klar på ingen tid. Opskrift her!
Her er opskriften på en nem forret med fisk
Ceviche med kuller
- 200 g kullerfilet uden skind og ben
- 1 usprøjtet limefrugt
- 1 usprøjtet citron
- ¼ frisk rød chili uden kerner
- 3 spsk. god olivenolie
- 300 g hvidkål
- 1 bundt koriander
- lidt karse
- salt og friskkværnet peber
Prøv også: 6 lækre opskrifter med fisk
Sådan laver du en nem forret med fisk:
- Skær kullerfileterne i tynde skiver på ca. ½ cm. Riv skallen af limefrugt og citron fint, pres saften af begge frugter, og bland saft og skal i en skål.
- Skær chilien i fine ringe, og rør chili, olivenolie, salt og peber sammen med citrusblandingen. Vend fisken i marinaden, og lad den trække i 5-10 minutter, eller indtil fisken begynder at blive hvid og tilberedt på overfladen.
- Skær hvidkålen ud i mindre stykker. Hak koriander groft. Bland begge dele med fisken, og vend grundigt rundt. Smag evt. til med lidt salt og friskkværnet peber, drys med karse, og servér straks som en lille forret eller mellemret med lidt godt brød til.
Find flere nemme forretter med fisk i galleriet...
15 fiskeforretter i forårets tegn


Koldrøget laks med fennikel
Prøv denne lækre forret af koldrøget laks med fennikel. Find opskriften her!


Ceviche med mango og torsk
Denne ceviche med citrusmarineret torsk er en lækker og eksotisk forret med et skønt pift af chili. Find opskriften her!


Blinis med stenbiderrogn
Blinis med stenbiderrogn er en ægte forårsklassiker, når det kommer til forretter. Find opskriften her!


Lynstegt tun
Giv dine gæster en forret, de sent vil glemme med denne lynstegt tun med æble-mangosalsa og ærtespirer. Find opskriften her!


Pocheret torsk med selleri og persille
Denne forret er let og lækker, og opfundet af medstifteren af Aartiderne, Søren Ejlersen. Find opskriften her!


Torsk marineret i tang
Vi har lånt fra det japanske køkken med denne råmarineret torsk kombineret med tang. Find opskriften her!


Saltet torsk med granatæble, brøndkarse og spelt
Brug kerner og saft af granatæbler i din madlavning i denne ret af saltet torsk med granatæble, brøndkarse og spelt. Find opskriften her!


Stenbiderrogn med avocado i thai-rulle
Server din stenbiderrogn i bedste thailandske stil med sprøde forret. Find opskriften her!


Grillet jomfruhummer
Servér en grillet jomfruhummer i pernod og paprika, med tomatconcassé og frisk koriander. Find opskriften her!


Bruschetta med rejer
Denne forårsfriske opskrift på bruschetta, er en lækker forret til påskemenuen. Find opskriften her!


Knoldselleri med saltet torsk og rødbede
Denne lækre ret med knoldselleri og saltet torsk egner sig perfekt som en let forret til forårsmenuen. Find opskriften her!


Stenbiderrogn med salat af glaskål
Stenbiderrognen er også kendt som ”den danske kaviar”, og er en simpel, men lækker forårsspise. Find opskriften her!


Grillede røgede tigerrejer
Lav grillede røgede tigerrejer med ricottaost og æble-fennikelsalat som forret i din gæstemenu. Find opskriften her!


Lynstegt tun med sesam og tangsalat
Inviter venner og familie på en skøn forårsmenu, og servér denne lynstegte tun med sesam og tangsalat som forret. Find opskriften her!


Bagte jomfruhummere
En fornyelse til påskefrokosten i form af luksuriøse skaldyr på tallerkenen. Find opskriften her!