
Fisk og skaldyr
Østers med eddikesyltet rødløg
En lækker og nem opskrift med østers. De marinerede rødløg giver et syrligt modspil til de salte østers og er samtidig en fryd for øjet.
Mandag d. 30. april 2012 - af Trine Hahnemann, Foto: Lars Ranek
Se her, hvordan du åbner østers
4 personer
Syltet rødløg:
1 rødløg
1 tsk salt
1 tsk sukker
1 dl æbleeddike
Skær rødløget i skiver. Drys skiverne med salt og sukker, og hæld æbleeddike over. Lad løget trække i 2 timer eller natten over. Ryst eller rør rundt i løgene en gang imellem.
Åbn de friske østers, og stil dem på et fad. Tag rødløget op af lagen, og læg 3-4 skiver over hver østers. Server dine østers med en pilsner eller Pale Ale fra et af de små gode danske bryggerier.
Se også andre opskrifter med østers:
Kartoffel-porresuppe med østers
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Klik her for at ændre dit samtykke
Læs mere om: