
Pocheret torsk med selleri og persille
Let og lækker opskrift fra medstifteren af Aartiderne, Søren Ejlersen.
4 personer
Ingredienser
½ knoldselleri
3 laurbær, gerne friske
salt og hel sort peber
1 spsk olivenolie
3 spsk eddike
saft af en citron
1 spsk hakket bredbladet persille
200 g torskefilet
Fremgangsmåde
Skær skrællen af knoldsellerien, og kog den mør i letsaltet vand med laurbær, salt og hel peber til den er mør, gem kogevandet. Riv knoldsellerien på den grove side af et rivejern, og mariner med olivenolie, eddike, citronsaft, salt, peber og hakket persille. Skær torskefileterne i mindre stykker, og pocher dem i sellerilagen i et par min. Tag torsken op, og lad den trække lidt.
Pluk torskekødet i passende stykker, vend dem med sellerisalaten, og anret på tallerkener
Se flere opskrifter fra Søren Ejlersen her:
Bagte rødbeder med pocheret æg
Tarte tatin med créme chantilly og æblefyld
Se de flotte billeder fra Søren Ejlersens køkken i galleriet nedenfor.
Skab stemning med en fem-armet, reproduceret fransk kirkestage fra House Doctor, 400 kr. Smyk dit hjem med opbevaringskufferter fra House Doctor. De er håndlavede af galvaniseret jern og fås fra ca. 750 kr. Elegant brevholder fra Bloomingville, 199 kr. Cool Cyber pudebetræk fra House Doctor, 189 kr. Få den franske stil ind med denne lænestol i hør fra Ilva. Porcelænslysestage i guld fra Bloomingville, 79 kr. Lysekrone i hvidlakeret stel og håndlavede hvide skærme med sølvcoating. Model, Arachnophobia, Design By Us, 32.000 kr. Smukt og enkelt konsolbord fra House Doctor, 5.799 kr.Boligtendens: Forførende fransk
Kirkestage
Opbevaringskuffert
Brevholder
Pudebetræk
Lænestol
Benene med hjul er i egetræ, model Colmar, 2.999 kr.
Lysestage
Lysekrone
Konsolbord
Relaterede artikler