
Rå laks med salat og æbledressing
Køb din laks frisk hos fiskehandleren og server denne ret som forret eller let frokost.
4 personer
16 skiver rå laks
10 radiser
10 grønne asparges
2 hjertesalat
4 skiver rugbrød
Dressing:
4 spsk æbleeddike
2 spsk friskrevet peberrod
1 tsk honning
2 spsk olie
friskkværnet peber
lidt groft salt
Læg lakseskiverne på et fad. Pisk dressingen sammen, og hæld den over laksen. Lad laksen stå i ca. ½ time. Skær radiserne i tynde skiver og aspargesene i tynde strimler på langs. Riv salatbladene i mindre stykker. Vend radiser, asparges og salat sammen, og server den oven på laksen med ristet rugbrød til.
Hahnemanns nordiske sommermad


Rugpizza med forårsløg og vesterhavsost
Rugpizza med bacon, forårsløg og vesterhavsost er perfekt at servere som en snack, skåret ud i mindre stykker, eller som frokost eller aftensmad. Se opskriften her


3 stk. smørrebrød
Der er intet som smørrebrød til en sommerfrokost med øl og snaps. Her er de tre varianter: Christiansø-sild med vagtelæg, sprængt spidsbryst med syltede rodfrugter og peberrod samt sygeostsalat med kartofler og kål. Se opskrifterne her


Rå laks med salat og æbledressing
Køb friske skiver laks hos din fiskehandler og server denne ret som en delikat forret eller let frokost. Se opskriften her


Svinekæber i hvidvin og hyldeblomst
Svinekæber i hvidvin og hyldeblomsteddike serveret med stegt spidskål, ærtepuré og nye kartofler. Se opskriften her


Let sprængt kylling med mos af nye kartofler og forårsløg
Friske bønner behøver et minimum af tilberedelse. Skyl dem, nip dem og sautér dem i smør. Kyllingen skal ligge i lage på køl i et døgn. Se opskriften her


Kærnemælks-cotta med rabarbersirup
Egentlig er cottaen som budding, men her med lidt mindre husblas , og derfor skal den anrettes i portioner. Toppet med rabarbersirup giver det en dejligt frisk og delikat dessert. Se opskriften her